Το Motorsport Manager Mobile 3 διατίθεται στο Play Store

Το Motorsport Manager Mobile 3 διατίθεται στο Play Store

Εάν ο ρόλος του οδηγού αγωνιστικών αυτοκινήτων είναι θεμελιώδης, είναι επίσης ο ρόλος των διαχειριστών που βρίσκονται στο χαμηλό τείχος και αποφασίζουν την καλύτερη στρατηγική αγώνων. Εάν είστε παθιασμένοι με αυτήν την πτυχή, τότε θα θέλατε να το ξέρετε Το Motorsport Manager Mobile 3 είναι τελικά διαθέσιμο στο Play Store.

Ο στόχος στο παιχνίδι είναι να δημιουργήσετε μια ομάδα στον κόσμο των αγώνων, λαμβάνοντας όλες τις πιο σημαντικές αποφάσεις. Προσελκύστε τους οδηγούς, βάλτε την ομάδα μαζί, αναπτύξτε το αυτοκίνητο και ανοίξτε το δρόμο για τη δόξα όλων.

Ως νέα του τρίτου κεφαλαίου βρίσκουμε 6 νέα πρωταθλήματα και αγώνες GT. Οι αγώνες GT ​​προσφέρουν συναρπαστικούς αγώνες από τροχό σε τροχό, ενώ η κατηγορία Endurance είναι η οριστική στρατηγική πρόκληση κάθε προπονητή της ομάδας, με 3 οδηγούς για κάθε αυτοκίνητο και χρονισμένους αγώνες.

Μεταξύ των κύριων χαρακτηριστικών του Motorsport Manager Mobile 3 βρίσκουμε:

  • Αυτός είναι ο σταύλος σας. Προσλάβετε τους οδηγούς, αναπτύξτε το αυτοκίνητό σας και επενδύστε σε νέες τεχνολογίες.
  • Συνεργαστείτε με τους οδηγούς σας για να έχετε το καλύτερο προκριματικό αποτέλεσμα.
  • Διαμορφώστε τις ιδανικές στρατηγικές pitstop για να κερδίσετε αγώνες.
  • Παρακολουθήστε τον αγώνα σε πραγματικό χρόνο ή μεταβείτε στα πάνελ στρατηγικής για να ελέγξετε τη δράση.
  • Αντιδράστε στις κλιματικές αλλαγές, τις συγκρούσεις και τις περιόδους «αυτοκινήτου ασφαλείας».
  • Κερδίστε τα παγκόσμια πρωταθλήματα για να φτάσετε στα ύψη των αγώνων σπορ αυτοκινήτων.

Σε αντίθεση με πολλά άλλα παιχνίδια τελευταίας γενιάς που δημοσιεύονται freemium, το Motorsport Manager Mobile 3 προσγειώθηκε στο Play Store στην τιμή των 4,49 ευρώ. Εκτός από αυτό, υπάρχουν ακόμη αγορές εντός εφαρμογής που κυμαίνονται από 2,39 ευρώ έως 12,99 ευρώ (δεν είναι υποχρεωτικά ούτως ή άλλως).

Αν σας ενδιαφέρει, εδώ σας αφήνουμε το appbox μας, το οποίο θα σας επιτρέψει να ανακατευθυνθείτε στην αποκλειστική σελίδα του Play Store.


Motorsport Manager Mobile 3
Motorsport Manager Mobile 3

ΔΡΟΜΟΣ