Το Motorola One Vision Plus εντοπίστηκε στον κατάλογο Google Android Enterprise!

Το Motorola One Vision Plus εντοπίστηκε στον κατάλογο Google Android Enterprise!

Τον Μάιο του 2019, η Motorola παρουσίασε το Motorola One Vision με την επωνυμία Android One. Μια νέα αναφορά από το MySmartPrice δείχνει ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει μια νέα παραλλαγή της συσκευής. Θα ονομάζεται Motorola One Vision Plus και θα εμφανιστεί στη σελίδα Προτεινόμενες Android Enterprise. Λάβετε υπόψη ότι τώρα η συσκευή αφαιρείται από τη λίστα.

Ως συνήθως, η λίστα δεν αποκαλύπτει λεπτομερείς προδιαγραφές του Motorola One Vision Plus. Όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης, αποκαλύπτει μια εικόνα του smartphone, το οποίο είναι του Moto G8 Plus που κυκλοφόρησε προηγουμένως. Είναι απλώς ένα placeholder και η επερχόμενη συσκευή θα έχει παρόμοιες προδιαγραφές του Moto G8 Plus.

Σύμφωνα με τη λίστα, θα διαθέτει οθόνη 6,3 ιντσών και 4 GB μνήμης RAM και 64 GB αποθήκευσης. Θα τρέχει στο παλαιότερο Android 9 Pie και θα διαθέτει NFC για ανεπαφικές πληρωμές. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν θα διαθέτει το Snapdragon 665 SoC ή το chipset Exynos 9611. Δεδομένου ότι το παλαιότερο One Vision ήρθε με το Exynos 9609 SoC. Το MySmartPrice προσθέτει ότι η οθόνη θα έχει αναλογία διαστάσεων 21: 9 και ανάλυση 1080 x 2560 pixel.

Ωστόσο, το Android 9, το οποίο προτάθηκε από την καταχώριση, ίσως είναι σφάλμα, καθώς το Moto έρχεται πάντα με τις τελευταίες εκδόσεις Android. Θα ενημερώσουμε το άρθρο όταν εμφανιστεί νέα διαρροή.

Μέσω