Το Moto Z3 εμφανίζεται στην πρώτη του απόδοση

Moto Z4, G7 και G7 Plus: διαρροή πρώτων πληροφοριών

Πριν από λίγες εβδομάδες ξεκινήσαμε να μιλάμε για την κρίση της Motorola που υποτίθεται ότι οδηγούσε σε μια πολύ λιγότερο εκτεταμένη εμπορική στρατηγική με μια σειρά ακυρωμένων smartphone. Εν τω μεταξύ, ωστόσο, η Motorola άρχισε να “βγάζει” smartphone σαν να μην είχε συμβεί τίποτα: μετά τη σειρά Moto E και Moto G του 2018 φαίνεται ότι το Moto Z3 Play είναι έτοιμο να κάνει ντεμπούτο στην αγορά και σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες επίσης το Moto Z3.

Το τελευταίο εμφανίστηκε στην πρώτη του εμφάνιση πριν από λίγες ώρες και στην πραγματικότητα αν παρατηρήσετε κάποια ομοιότητα με το Moto Z3 Play, δεν κάνετε λάθος: με βάση αυτό που μπορείτε να δείτε από μια απλή φωτογραφία, τα δύο smartphone φαίνεται να μοιράζονται εντελώς σχήμα και εμφάνιση . Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και η νέα κορυφή της σειράς Motorola θα πρέπει να υιοθετήσει μια οθόνη 18: 9 που θα θυσιάζει τον άνετο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος μέχρι στιγμής ήταν πάντα τοποθετημένος στο μπροστινό μέρος και συνδυάστηκε με χειρονομίες.

Τώρα, ωστόσο, το 2018 η μόδα θα είναι αυτή της οθόνης 18: 9 (αν και πολλοί κατασκευαστές επιλέγουν αναλογία 19: 9 με εγκοπή) και επομένως η Motorola Moto Z3 πρέπει να προσαρμοστεί. Οι τεχνικές προδιαγραφές δεν έχουν ακόμη παρασχεθεί, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, καθώς θα πρέπει να περάσουν αρκετοί μήνες πριν από την παρουσίαση.

Τεχνικά, πριν από λίγους μήνες έγινε λόγος για κυκλοφορία στα τέλη του φθινοπώρου του 2018 και αυτό θα μπορούσε να δώσει στην εταιρεία την ευκαιρία να κυκλοφορήσει ένα smartphone με εγγενές Android P επί του σκάφους. Αλλά αυτά είναι μόνο εικασίες προς το παρόν. Το μόνο σίγουρο πράγμα αυτή τη στιγμή είναι ότι θα κάνει το Moto Z3. Για άλλες πληροφορίες θα πρέπει να περιμένουμε μερικές εβδομάδες.

Δρόμος