Το Moto x4 λαμβάνει ενημερώσεις ασφαλείας του Φεβρουαρίου Android

Το Moto x4 λαμβάνει ενημερώσεις ασφαλείας του Φεβρουαρίου Android

Η Motorola παρουσίασε Moto X4 με την ευκαιρία της μεγάλης έκθεσης IFA 2017 Βερολίνο, μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συσκευή μεσαίας κατηγορίας που θα πρέπει σύντομα να δώσει χώρο στον άμεσο διάδοχό του.

Το Moto X4 χαρακτηρίζεται από την παρουσία α Διαγώνια οθόνη 5,2 ιντσών και ανάλυση FullHD ακόμα σε 16: 9. Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής είναι α Qualcomm Snapdragon 630, πλαισιώνεται από 4 GB μνήμης RAM και 64 GB εσωτερικής μνήμης (επεκτάσιμη μέσω microSD). Στον κύριο φωτογραφικό τομέα υπάρχει ένα διπλός αισθητήρας 12 + 8 megapixel και η μπαταρία είναι 3000 mAh.

Για το πλήρες τεχνικό φύλλο σας συμβουλεύουμε να συμβουλευτείτε το παρακάτω πλαίσιο:

Κοιτάζοντας τις δυνατότητες του δελτίου δεδομένων smartphone Motorola Moto X4, μπορούμε αμέσως να καταλάβουμε ότι αυτή η συσκευή με λειτουργικό σύστημα Android 7.1 Nougat…

Τις τελευταίες ώρες οι Ιταλοί κάτοχοι της εν λόγω συσκευής αρχίζουν να λαμβάνουν μία Ειδοποίηση OTA για την ενημέρωση υλικολογισμικού, αυτό αναγνωρίζεται από τον αριθμό κατασκευή OPWS27.2.1 που δεν φέρνει συγκεκριμένες αναταραχές στο λειτουργικό σύστημα.

Ωστόσο, η επίσκεψη σε αυτήν την ενημέρωση για το Moto X4 είναι ευχάριστη Ενημέρωση ασφαλείας Android που ενημερώθηκε τον Φεβρουάριο του 2018.

Παρά το ότι έφτασε με ένα μήνα καθυστέρηση, ωστόσο, είναι ένα σημαντικό πακέτο που προστατεύει περαιτέρω τον τελικό χρήστη από τους διαφορετικούς εκμεταλλεύομαι που κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών του έτους έκανε το διαδίκτυο να τρέμει.