Το Monument Valley 2 διατίθεται δωρεάν στο Play Store

Το Monument Valley 2 διατίθεται δωρεάν στο Play Store

Η σειρά Monument Valley είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δημοφιλή στο πανόραμα παιχνιδιών Android. Χάρη στη γραφική του απλότητα αλλά με πραγματικά ενδιαφέρουσα και βασισμένη στην προοπτική μηχανική, τα δύο κεφάλαια βρίσκονται τώρα στην κορυφή του κύματος για αρκετά χρόνια στο Play Store. Σε αυτήν την περίοδο αναγκαστικής απομόνωσης, το σπίτι λογισμικού ustwo παιχνίδια αποφάσισε να κάνει το Monument Valley 2 εντελώς δωρεάν.

Αυτό είναι αναμφίβολα ένα δώρο που θα εκτιμήσουν πολλοί (ειδικά εκείνοι που πάντα κρατούσαν πίσω από την τιμή των 5,49 ευρώ που είχε το παιχνίδι).

Καθοδηγήστε τη μητέρα και την κόρη στο ταξίδι τους μέσα από τη μαγική αρχιτεκτονική, ανακαλύψτε ψευδαισθήσεις και λύστε διασκεδαστικά παζλ μαθαίνοντας τα μυστικά της Ιερής Γεωμετρίας

Βοηθήστε τη Ro να διδάξει στην κόρη της τα μυστήρια της κοιλάδας, να εξερευνήσει απίστευτα τοπία και να χειριστεί την αρχιτεκτονική για να καθοδηγήσει τη μητέρα και την κόρη τους στο δρόμο τους.

Τα τέσσερα σημεία που χαρακτηρίζουν ρητά το δεύτερο κεφάλαιο της ιστορίας αγκαλιάζουν τα γραφικά, τη μηχανική του παιχνιδιού, τον ήχο και τους γρίφους:

  • Μια νέα, μη επεξεργασμένη ιστορία από το σύμπαν της Monument Valley. Δεν χρειάζεται να έχετε παίξει Monument Valley για να παίξετε το Monument Valley 2.
  • Ανακαλύψτε υπέροχα επίπεδα γεμάτα με απατηλά παζλ και παζλ διαλογισμού και χρησιμοποιήστε νέες αλληλεπιδράσεις για να εξερευνήσετε τη μεταβαλλόμενη δυναμική μεταξύ των διαφόρων χαρακτήρων.
  • Τα γραφικά εμπνέονται από έναν εκλεκτικό συνδυασμό αρχιτεκτονικών στυλ, καλλιτεχνικών κινήσεων και επιμέρους επιρροών που μετατρέπονται σε υπέροχες γεωμετρικές δομές.
  • Βυθιστείτε σε διαδραστικά ηχητικά τοπία με μοναδικές μελωδίες που αντανακλούν τέλεια κάθε φάση του ταξιδιού του Ro και της κόρης του.

Εάν ενδιαφέρεστε να επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά που συνδέεται με το παιχνίδι Monument Valley 2 στο Google Play Store, απλώς κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΔΡΟΜΟΣ