Το Microsoft Surface Phone έρχεται αργότερα φέτος;

Επιστρέφει το Microsoft Surface Phone από τη σφαίρα των νεκρών;

Ανυπομονούμε ακόμα να δούμε το Επιφανειακό τηλέφωνο, ένα smartphone στο οποίο η Microsoft εργάζεται εδώ και χρόνια, αλλά του οποίου οι πληροφορίες εξακολουθούν να είναι περιορισμένες. Νέες πληροφορίες που εμφανίστηκαν πρόσφατα, ωστόσο, μας δίνουν σημάδια ζωής και ακόμη και οι πρώτες διαδικτυακές εφημερίδες αρχίζουν να υποθέτουν την άφιξη του διάσημου smartphone ήδη από το τέλος του τρέχοντος έτους.

Microsoft πέρυσι, όταν κυκλοφόρησε το Windows 10 Fall Creators, είχε αφαιρέσει όλα τα API που σχετίζονται με smartphone. Πρόσφατα, ωστόσο, έχουν εισαχθεί ξανά τα API, οπότε η εταιρεία μπορεί στην πραγματικότητα να βρίσκεται στη διαδικασία εκτόξευσης κάτι μεγάλο.

Έρχεται το Surface Phone;

Επιφανειακό τηλέφωνο
Επιφανειακό τηλέφωνο

Σύμφωνα με φήμες, αυτό το smartphone πρέπει να είναι κατάλληλο για έκδοση Windows 10 στην πλατφόρμα ARM. Όμως όχι μόνο η λειτουργικότητα, αλλά και η απόδοση χάρη στην κορυφή της σειράς SoC και σε πολλές μνήμες RAM.

Η Microsoft σίγουρα δεν θα κάνει “σύντομα χέρια” και θα προσπαθήσει να κάνει το Surface Phone καλύτερο από τον ανταγωνισμό. Στην πραγματικότητα, να θυμάστε ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι ανταγωνιστές, όπως Samsung είναι Huawei, που κατασκευάζουν παρόμοια προϊόντα, αλλά τα οποία πρέπει να βασίζονται στην πλατφόρμα Android.

Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι λείπουν πολύ λίγα. Η νέα εισαγωγή των τελευταίων API θα μπορούσε πραγματικά να σημαίνει ότι η Microsoft δίνει στους προγραμματιστές χώρο για να αρχίσουν να εργάζονται σε προγράμματα που είναι σε θέση να εκτελούνται σε μια φορητή συσκευή. Το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι Περίμενε και δείτε τι συμβαίνει.