Το Meizu 16 αποκτά πιστοποίηση 3C, τώρα έτοιμο για άφιξη

Το Meizu 16 αποκτά πιστοποίηση 3C, τώρα έτοιμο για άφιξη

Η επίσημη έναρξη του Meizu 16 αναμένεται για τον Αύγουστο και η κινεζική εταιρεία φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αποφασισμένη να σεβαστεί τα προγραμματισμένα προγράμματα, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το νέο smartphone Android έλαβε πρόσφατα το Πιστοποίηση 3C.

Η συσκευή εντοπίστηκε στον ιστότοπο του οργανισμού πιστοποίησης, που ταυτίζεται με το αριθμός μοντέλου M882Q και σαφώς διαφορετικό από τον προκάτοχό του Meizu 15 με αριθμός μοντέλου M881Q.

Επιπλέον, εάν ο κατασκευαστής προτίθεται να ακολουθήσει τη γραμμή πέρυσι Meizu 16 Plus πρέπει να ταυτιστεί με το αριθμός μοντέλου M892Q.

Η πιστοποίηση αποκτήθηκε και διέρρευσε στο ιστότοπος 3γ δεν αποκαλύπτει συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το εσωτερικό υλικό του Android smartphone, εκτός από μπάντες που υποστηρίζονται από το εσωτερικό μόντεμ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος είπε ότι το νέο Meizu 16 θα είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 845 με σύγχρονο σύστημα απαγωγής θερμότητας μέσω σωλήνας θέρμανσης τώρα χρησιμοποιείται από διάφορους ανταγωνιστές του κλάδου.

Το τσιπ πρέπει επίσης να πλαισιώνεται από διαφορετικές διαμορφώσεις μνήμης, έως και το πολύ 8 GB μνήμης RAM και 256 GB εσωτερικής μνήμης.

Θα υπάρχει επίσης η οθόνη με τον παράγοντα μορφής 18: 9 και το αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο κάτω από την ίδια την οθόνη.

Οι εικόνες που διέρρευσαν μέχρι σήμερα δείχνουν επίσης την παρουσία μιας κύριας μονάδας με διπλές κάμερες, ενώ δεν γνωρίζουμε πολλά για τα χαρακτηριστικά του μπροστινός αισθητήρας.

ΠΗΓΗ: Gizmochina;