Το Meizu 15 ζωντανά σε μια διαφημιστική αφίσα

Το Meizu 15 Plus δείχνει τη σιλουέτα σε νέες φωτογραφίες

Μπορούμε να κλείσουμε οριστικά τη συζήτηση σχετικά με το αισθητικό προφίλ του Meizu 15. Σύμφωνα με ό, τι φαίνεται από μια νέα φωτογραφία που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, η νέα κορυφαία γκάμα της κινεζικής εταιρείας θα πρέπει να έχει μάλλον κλασικό σχεδιασμό.

Δεν είμαστε πραγματικά μπροστά σε ένα smartphone χωρίς περίγραμμα, αλλά σε κάθε περίπτωση η βελτιστοποίηση που εφαρμόζεται δεν είναι πραγματικά κακή. Αυτό θα πρέπει να ισχύει και για τα 3 προϊόντα, καθώς η έκδοση Lite και Plus αναμένεται εκτός από την τυπική παραλλαγή.

Meizu 15: οι νέες λεπτομέρειες

Meizu 15
Meizu 15

Αισθητικά, οι νέες συσκευές θα είναι επομένως μάλλον απλές. Το πάνω και το κάτω πλαίσιο εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμη και αν δεν έχετε σίγουρα τεράστια άκρα. Στο κάτω μέρος έχει επίσης εισαχθεί το κουμπί Home που φαντάζουμε ότι θα φιλοξενήσει επίσης τη συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Οι τυπικές και Lite παραλλαγές θα χρησιμοποιούν οθόνη 5,5 with με ανάλυση Full HD. Για το Lite η οθόνη είναι τύπου IPS, η τυπική έκδοση αντ ‘αυτού χρησιμοποιεί ένα OLED όπως το Plus. Εκτός από διαφορετικές οθόνες, βρίσκουμε επίσης διαφορετικούς επεξεργαστές.

προδιαγραφές
ειδικός

Meizu 15 Lite στηρίζεται σε Snapdragon 626 με 4 GB μνήμης RAM και 64 GB εσωτερικής μνήμης. Η πίσω κάμερα 12 megapixel είναι μονή. Εμπρός αισθητήρας 20 megapixel. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3000 mAh που σίγουρα θα είναι αρκετό για τη διαχείριση μιας εσωτερικής ημέρας χρήσης.

Η τυπική έκδοση έχει μια αντ ‘αυτού Snapdragon 660 με 2 εσωτερικές περικοπές μνήμης, μιλάμε για 64 GB ή 128 GB. Σε κάθε περίπτωση, η μνήμη RAM παραμένει σταθερή στα 4 GB. Η πίσω κάμερα είναι διπλή 12 megapixel + 20 megapixel. Μπροστά στην ίδια κάμερα με την έκδοση 20 megapixel Lite. Εδώ και η μπαταρία από 3000 mAh.

Η κορυφαία γκάμα, Meizu 15 Plus, προσαρτά μια οθόνη 6 with με ανάλυση Q-HD. Ο επεξεργαστής είναι ένας Exynos 8895 με 6 GB μνήμης RAM. Και εδώ, διπλή κάμερα 12 megapixel + 20 megapixel. Μπροστά υπάρχει ένας αισθητήρας 20 megapixel. Η μπαταρία ανεβαίνει στο 3500 mAh. Συνεχίζουμε να περιμένουμε τον Meizu να κάνει την επίσημη ανακοίνωσή του.

Πηγή | Ithome