Το MacBook Pro 16 ιντσών θα σηματοδοτήσει επιτέλους την επιστροφή του πληκτρολογίου ψαλιδιού της Apple

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το νέο MacBook Pro 16 ιντσών θα μπορούσε να σηματοδοτήσει το τέλος του πληκτρολογίου Butterfly. Θα ήταν επιτέλους το πρώτο μοντέλο που θα επέστρεφε στον μηχανισμό “Ψαλίδι” στην πλευρά της Apple, ένα back-pedaling που έχει ανακοινωθεί επίμονα για μερικές εβδομάδες.

MacBook Pro 2018

Η νέα πρόβλεψη από τον αναλυτή Ming-Chi Kuo, γνωστή για την ακρίβεια των πληροφοριών του σχετικά με την Apple είναι περίπου τον προγραμματισμένο θάνατο του πληκτρολογίου πεταλούδας. Έχει ανακοινώσει μια επιστροφή στα βασικά από την πλευρά της Apple για αρκετές εβδομάδες. Αναμένονταν αρχικά στο νέο MacBook Air που επισημοποιήθηκε στις αρχές Ιουλίου, ο παλιός μηχανισμός ψαλιδιού θα επέστρεφε τελικά με τον επόμενο MacBook Pro 16 ιντσών. Όλα τα MacBooks 2020 θα ακολουθούσαν την ίδια πορεία.

MacBook: Η Apple βρίσκεται στα πρόθυρα να πετάξει το πληκτρολόγιο πεταλούδας

Οι γενιές έχουν ακολουθήσει από το 2015, αλλά η Apple δεν κατάφερε ποτέ να διορθώσει τα προβλήματα με το πληκτρολόγιο Butterfly, τα ελαττώματα των οποίων έχει αναγνωρίσει. Εάν μετά από τρεις γενιές η εταιρεία εξακολουθεί να μην πετύχει, είναι επειδή ίσως είναι καιρός να αποδεχτούμε την επιστροφή στις πηγές, όσο δύσκολη είναι. Σε ένα σημείωμα που κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo επέμεινε στην επικείμενη εγκατάλειψη αυτού του μηχανισμού.

Μετά το χαμένο ραντεβού του MacBook Air 2019, ο πρώτος φορητός υπολογιστής της Apple που ενσωματώνει ένα πληκτρολόγιο ψαλιδιού από το 2015 θα είναι το μελλοντικό MacBook Pro 16 ιντσών που θα μπορούσε να επισημοποιηθεί τον Σεπτέμβριο για διαθεσιμότητα τον Οκτώβριο του 2019. Σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες Σύμφωνα με αναλυτές, το νέο πληκτρολόγιο θα προσφέρει μεγαλύτερη διαδρομή σε σύγκριση με τον τρέχοντα μηχανισμό, όλα με καλύτερη αξιοπιστία κλειδιού.

Η Apple θα χρησιμοποιούσε πράγματι υαλοβάμβακα για να ενισχύσει τη δομή. Συνεπώς, αναμένονται βελτιώσεις σε σύγκριση με τον κλασικό μηχανισμό ψαλιδιού για μια καλύτερη αίσθηση πληκτρολόγησης. Τέλος, το άλλο πλεονέκτημα που ανακοινώθηκε είναι ότι η παραγωγή θα ήταν φθηνότερη σε σύγκριση με τα πληκτρολόγια πεταλούδας. Μια υπόθεση που πρέπει να ακολουθήσετε …

Πηγή: Apple Insider