Το MacBook Pro 16 ιντσών έρχεται μόλις το AirPods Pro

macbook pro 16 ίντσες

Μέσα από ένα απλό δελτίο τύπου, μήλο επίσημα παρουσίασε τα νέα AirPods Pro για 279 ευρώ, το οποίο θα μπορούσε σύντομα να ακολουθηθεί από ένα άλλο προϊόν που έχει συζητηθεί ευρέως τις τελευταίες εβδομάδες: το MacBook Pro 16 ιντσών.

Τα σχέδια του Εταιρεία Cupertino για να κυκλοφορήσει ένα νέο σημειωματάριο αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά από τον γνωστό αναλυτή Μινγκ Τσι Κουό τον μήνα Φεβρουάριο. Σύμφωνα με τον Kuo, η Apple εργάζεται σε ένα νέο MacBook Pro 16 ιντσών με ανανεωμένο σχεδιασμό, συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής ενός πιο αξιόπιστου πληκτρολογίου τύπου ψαλιδιού, για κυκλοφορία αργότερα φέτος. Το ίδιο Mark Gurman του Bloomberg επιβεβαίωσε αυτό που είπε ο αναλυτής.

MacBook Pro 16 ιντσών: επικείμενη κυκλοφορία;

Χθες, ο Gurman τόνισε πώς απαιτούνται τα νέα AirPods macOS 10.15.1 για χρήση σε Mac, αν και η εταιρεία Cupertino δεν το έχει κυκλοφορήσει ακόμη. Για αυτόν τον λόγο, ο Gurman εικάζει ότι η Apple θα μπορούσε να περιμένει την κυκλοφορία της νέας ενημέρωσης για Mac, καθώς θα μπορούσε να περιέχει αναφορές στο MacBook Pro 16 ιντσών, όπως συνέβη προηγουμένως με την έκδοση beta του iOS 13.2 και τα AirPods Pro.

DigiTimes, επικαλούμενη πηγές εφοδιαστικής αλυσίδας της εταιρείας της Καλιφόρνιας, αναφέρει ότι ο νέος υπολογιστής της εταιρείας θα κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Σύμφωνα με αναφορές, η Quanta Computer θα είχε ήδη ξεκινήσει μαζική παραγωγή του MacBook Pro 16 ιντσών, το οποίο θα χαρακτηριζόταν από εξαιρετικά λεπτές στεφάνες και τους τελευταίους επεξεργαστές Intel Lake Lake Refresh ή Ice Lake. Επίσης, ο αναλυτής του IHS, Markit Jeff Lin, πιστεύει ότι η ανάλυση της οθόνης θα είναι 3072 × 1920 εικονοστοιχεία.

Ο Kuo πιστεύει ότι ο νέος υπολογιστής θα τοποθετηθεί ως κορυφαίο μοντέλο, πάνω από το τρέχον MacBook Pro 13 και 15 ιντσών, το οποίο ενδέχεται να μην βλέπει ενημερώσεις πριν από το 2020. Τον Μάρτιο, η εταιρεία Cupertino παρουσίασε τα AirPods δεύτερης γενιάς, iPad και Mac για τρεις συνεχόμενες ημέρες. Στοιχεία που προτείνουν τη δυνατότητα παρακολούθησης της κυκλοφορίας νέου υλικού αργότερα αυτόν τον μήνα.

Πηγή: MacRumors