Το LG V20 πιθανώς το πρώτο τηλέφωνο Android Nougat στον κόσμο

LG V20 with Android Nougat

Κινητά αξεσουάρ Νέα τηλέφωνα Ακουστικά Power Banks Selfie Sticks

Αυτή η ανάρτηση ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 02:54 μ.μ.

LG V20 με Android Nougat

Το Android Nougat είναι πολύ κοντά και αναρωτιέστε πότε πρόκειται να ξεκινήσει και ποιες είναι όλες οι επιλογές τηλεφώνου Android που έχετε; Σύμφωνα με την τάση, η Google είναι έτοιμη με τις δικές της συσκευές lineup για να εισαγάγει το Android Nougat, συμπεριλαμβανομένου του μεγάλου παίκτη Η Samsung ετοιμάζει επίσης την κυκλοφορία του Galaxy NOTE 7 με το Android 7 και η LG επιβεβαίωσε επίσης ότι το LG V20 έρχεται με την έκδοση Android Nougat εκτός- του κουτιού.

Η LG, μια εταιρεία τεχνολογίας της Νότιας Κορέας ισχυρίζεται ότι το LG V20 είναι έτοιμο να φτάσει στα χέρια των καταναλωτών έως τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους και θα είναι το πρώτο smartphone Android που κυκλοφόρησε ποτέ με το νέο Android Nougat που δεν έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

Προδιαγραφές LG V20:

Το LG V20 έρχεται πιθανώς με ένα Qualcomm Snapdragon 820 που το καθιστά μια συσκευή Android υψηλότερης τεχνολογίας. Δεν γνωρίζουμε τίποτα για το LG V20 εκτός από το τηλέφωνο που τροφοδοτείται από την έκδοση Android Nougat OS και είναι εξοπλισμένο με Qualcomm Snapdragon 820. Το ίδιο το Android Nougat είναι ένα μεγαλύτερο μέρος καθώς οι περισσότερες συσκευές δεν θα το αποκτήσουν επίσημα όπως το Nexus 5.

Φόρουμ LG V20:

Το LG V20 T-Mobile CM14.1 (CyanogenMod 14.1) έχει ήδη φτάσει. Έχουμε ήδη δημιουργήσει ένα LG V20 Forum όπου θα λαμβάνετε LG V20 Rooting Guide, LG V20 Custom ROMs, LG V20 TWRP ή άλλο οδηγό εγκατάστασης ανάκτησης, αντιμετώπιση προβλημάτων, συζητήσεις και άλλες ενημερώσεις κ.λπ.

Είμαστε εξειδικευμένοι στην παροχή ανεπίσημων ROM όπως το CyanogenMod ROM ή το AOSP ROM ή οποιοδήποτε άλλο ROM για τις περισσότερες συσκευές. Ρίξτε μια ματιά στο φόρουμ συσκευών για να βρείτε μια συγκεκριμένη συσκευή.