Το LG G8 ThinQ δεν θα έχει την κάψουλα αυτιού: ο ήχος θα εκπέμπεται από την οθόνη OLED

Το LG G8 ThinQ δεν θα έχει την κάψουλα αυτιού: ο ήχος θα εκπέμπεται από την οθόνη OLED

Όταν οι αποδόσεις του LG G8 ThinQ βασισμένο σε μοντέλα CAD, ένα χαρακτηριστικό ήταν ιδιαίτερα εμφανές από την απουσία του: δεν υπήρχε κάψουλα αυτιού. Από την άποψη αυτή, η ίδια η LG επιβεβαίωσε ότι η νέα κορυφή της γκάμας δεν θα έχει κάψουλα αυτιού, αλλά η οθόνη θα λειτουργεί ως ηχείο.

Σύμφωνα με την LG, το G8 ThinQ θα “ωθήσει τα όρια” με αυτό Κρύσταλλος ήχος OLED (CSO) που λειτουργεί ως διάφραγμα / ενισχυτής, παρόμοια με την τεχνολογία που είχε ανακοινωθεί προηγουμένως για τηλεοράσεις στο CES 2019. Αυτό επιβεβαιώνει επίσης ότι το G8 θα διαθέτει πάνελ OLED.

Για να παράγετε τον ήχο, απλώς φέρτε το αυτί σας κοντά στην οθόνη OLED η οποία, που δονείται, θα λειτουργεί ακριβώς όπως ένα ηχείο. Πρέπει να ειπωθεί ότι είναι ακόμη απαραίτητο να δούμε (ή καλύτερα, να ακούσουμε) εάν οι ήχοι θα είναι αρκετά δυνατοί και καθαροί.

Κοιτάζοντας το κάτω μέρος της συσκευής, είναι σαφές ότι Υπάρχει επίσης ένα ξεχωριστό ηχείο τοποθετημένο στο κάτω άκρο. Η LG έχει διευκρινίσει αυτό το σημείο εξηγώντας ότι το LG G8 ThinQ θα είναι σε θέση να καλύψει ένα Ήχος 2 καναλιών χρησιμοποιώντας τόσο την οθόνη όσο και το δευτερεύον ηχείο.

Ο κορεάτης παραγωγός συνεργάστηκε για άλλη μια φορά με Meridian Audio για την ανάπτυξη αυτού του συστήματος ήχου νέας γενιάς.

Άλλες λειτουργίες που σχετίζονται με τον ήχο στο LG G8 ThinQ περιλαμβάνουν υποστήριξη για DTS: X 3D Surround Sound και την παρουσία του Quad DAC Hi-Fi.

Εάν η τεχνολογία δόνησης της οθόνης για παραγωγή ήχου λειτουργεί καλά, θα μπορούσε να εξαλείψει εντελώς την ανάγκη για αντιαισθητικά παραδοσιακά ηχεία.

ΔΡΟΜΟΣ