Το LG G7 ThinQ θα διαθέτει αποκλειστικό κουμπί Βοηθού Google

Ένα νέο σημείο αναφοράς επιβεβαιώνει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του LG G7

Το κουμπί που, πριν από λίγες μέρες, έδειξε πώς το κουμπί λειτουργίας θα αφήσει χώρο, ακριβώς το αντίθετο, σε ένα κουμπί που έχει εκχωρηθεί από άλλη και συγκεκριμένη λειτουργία. Το επόμενο LG G7 ThinQ στην πραγματικότητα θα δανειστεί μια στρατηγική που υιοθέτησε Samsung από την έναρξη του Galaxy S8 και S8 Plus: ετοιμάστε ένα κλειδί ειδικά αφιερωμένο γρήγορη ανάκληση του βοηθού φωνής. Και εάν, παραμένοντας αγκυροβολημένοι ακριβώς στον γίγαντα της Σεούλ, δεν έχουμε – τουλάχιστον αυτήν τη στιγμή – βρήκαμε μεγάλη χρησιμότητα από μια τέτοια υλοποίηση (θέλετε επειδή το Bixby, ή η αποκλειστική υπηρεσία που έχει οριστεί στα πιο πρόσφατα smartphone της Samsung, δεν είναι ακόμα τέλεια σε ταχύτητα με το η ιταλική μας γλώσσα), η ερώτηση θα έπρεπε να είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα για την LG. Ότι, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη κορυφή της γκάμας, έχει σκεφτεί καλά να εγκαταλείψει το πιο δοκιμασμένο και αξιόπιστο Βοηθός Google.

Όπως αναφέρθηκε στην πραγματικότητα αυτές τις ώρες από το αξιόπιστο συντακτικό προσωπικό της CNET, LG G7 ThinQ Θα σας επιτρέψει λοιπόν να καλέσετε γρήγορα τον Βοηθό Google (προς το παρόν προσβάσιμος, σε όλες τις συσκευές Android, πατώντας το κουμπί αρχικής οθόνης για μεγάλο χρονικό διάστημα), σύμφωνα με την παρουσία ενός αποκλειστικού φυσικού κουμπιού. Μια κίνηση που, πέρα ​​από τις περισσότερο ή λιγότερο έντονες εμπνεύσεις, έχει βασικά τη δική της λογική: το αναμενόμενο smartphone που επιβεβαιώνεται από τον επεξεργαστή Snapdragon 845 της Qualcomm θα επικεντρωθεί στην πραγματικότητα αποκλειστικά στοΤεχνητή νοημοσύνη (εξ ου και το νόημα ThinQ, επινοημένο από την LG με το πιο πρόσφατο V30S) και η κορεατική εταιρεία θέλει να διευκολύνει όσο το δυνατόν περισσότερο την πρόσβαση στον Βοηθό Google.

Το κουμπί θα βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της συσκευής, δίπλα στην ένταση ήχου και θα συνδέεται επίσης για την περίσταση με ορισμένες συγκεκριμένες εντολές που διατίθενται μέσω του Βοηθού Google. Όπως προσδιορίζεται περαιτέρω από την εν λόγω πηγή, το Το κουμπί δεν μπορεί να αντιστοιχιστεί για να ανακαλέσετε άλλες εφαρμογές και επομένως να υπερβείτε τη φυσική και την αρχική του λειτουργία. Επίσης σε αυτήν την περίπτωση βρίσκουμε συγγένεια με αυτό που ενορχηστρώθηκε από τη Samsung στην τελευταία κορυφαία σειρά smartphone της.

Για τα υπόλοιπα δεν υπάρχουν περαιτέρω νέα σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του LG G7 ThinQ εμφανίστηκε στο παρελθόν και επομένως θα ήταν απαραίτητο να περιμένουμε την πορεία της εκδήλωσης Τύπου στις 2 Μαΐου για να βγάλουμε το μοιραίο επίσημο αποτέλεσμα αυτού που έχει συμβεί μέχρι σήμερα.

ΠΗΓΗ: CNET