Το LG G6 λαμβάνει την επίσημη ενημέρωση του Android 8.0 Oreo στην Ιταλία

Το LG G6 ενημερώθηκε επίσημα σε Android 9 Pie

Οι πρώτες αναφορές σχετικά με την ενημέρωση στο Android 8.0 Oreo για το LG G6 έφτασαν από την Κίνα ήδη από το τέλος του περασμένου έτους. Πριν από μερικές εβδομάδες ξεκίνησε η παγκόσμια κυκλοφορία και το τελευταίο Σαββατοκύριακο η ενημέρωση έφτασε επίσης στην Ιταλία.

Η ενημέρωση παρουσιάζει πολλές νέες δυνατότητες που σχετίζονται όχι μόνο με το Android Oreo αλλά και με τη νέα διεπαφή της LG. Εδώ είναι οι κύριες αλλαγές:

  • Με την ενημέρωση στο Android 8.0 Oreo ορισμένες δυνατότητες που σχετίζονται με την αλλαγή της διεπαφής, συμπεριλαμβανομένης της διάταξης της εφαρμογής, με νέες δυνατότητες προσαρμογής των εικονιδίων.
  • Η διάταξη των ρυθμίσεων έχει επίσης βελτιστοποιηθεί, για να διευκολύνει ακόμη πιο διαισθητική πλοήγηση και να επιτρέπει στον χρήστη να εντοπίζει γρήγορα την επιθυμητή ρύθμιση.
  • Βελτιώνει επίσης τη χρήση των μπροστινών κουμπιών αφής, με τη δυνατότητα απόκρυψης της γραμμής πλοήγησης ενώ χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές και αξιοποιώντας στο έπακρο τον χώρο που προσφέρει η οθόνη FullVision.
  • Για να απλοποιήσει τη διαχείριση των ειδοποιήσεων, ο χρήστης θα βρει επίσης μια ειδική ενότητα του μενού από το οποίο μπορεί να επιλέξει τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων για κάθε εφαρμογή, με νέες επιλογές προσαρμογής.
  • Οι εφαρμογές στην αρχική οθόνη εμπλουτίζονται επίσης με νέες επιλογές: πατώντας και κρατώντας πατημένο ένα εικονίδιο εφαρμογής, μπορείτε να προβάλετε ειδοποιήσεις, widget και πληροφορίες.
  • Προκειμένου να κάνει την προβολή της οθόνης πιο άνετη, η επιλογή Comfort View τελειοποιήθηκε: το φίλτρο που μειώνει τις εκπομπές μπλε φωτός είναι τώρα ρυθμιζόμενο σε δέκα διαφορετικά επίπεδα.
  • Τέλος, οι χρήστες θα εκτιμήσουν τη βελτίωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας και της απόδοσης του smartphone, χάρη στην καλύτερη διαχείριση των εφαρμογών που εκτελούνται στο παρασκήνιο.

Μια σειρά καινοτομιών που φέρνει μια ανάσα φρέσκου αέρα σε μια συσκευή που σε αυτήν την περίοδο καθιστά την αναλογία ποιότητας / τιμής το κύριο όπλο της.

Το LG G6 βρίσκεται εύκολα στο διαδίκτυο περίπου 300/320 ευρώ στο διαδίκτυο, αλλά αν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε αυτό το smartphone, λάβετε υπόψη ότι το LG G7 έχει ήδη παρουσιαστεί και ότι το μοντέλο V30 είναι επίσης διαθέσιμο στο διαδίκτυο σε πολύ συμφέρουσες τιμές.

Μέσω – Δελτίο Τύπου