Το iPhone Xr και το Samsung Galaxy A10 είναι smartphone με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στα τέλη του 2019

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 6 Ιανουαρίου 2020 στις 10 ώρες και 23 λεπτά

Το iPhone Xr εξακολουθεί να έχει καλή απόδοση και είναι το νούμερο ένα smartphone με τις καλύτερες πωλήσεις το τρίτο τρίμηνο του 2019, σύμφωνα με το Counterpoint. Το Galaxy A10, η πύλη προς τη μεσαία γκάμα της Samsung, ήρθε δεύτερη. Η σειρά Galaxy A αυξάνεται σε δημοτικότητα και κλέβει την παράσταση από τα smartphone Honor.

Το iPhone Xr παρέμεινε το smartphone με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο για τέταρτο συνεχόμενο τρίμηνο, καταγράφοντας μερίδιο αγοράς 3% μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου 2019. Το πιο δημοφιλές smartphone Android κατά τη διάρκεια της περιόδου είναι το Galaxy A10, δεύτερο στα charts μετά iPhone Xr, ακολουθούμενο από το Galaxy A50, το άλλο δημοφιλές μεσαίο εύρος στον κατάλογο της Samsung. Το μόνο smartphone της Huawei που διαθέτει στην κορυφή είναι το P30, το οποίο ήρθε στην 10η θέση με μερίδιο αγοράς 1,1%.

Τα high-end δεν είναι πλέον δημοφιλή

Είναι σχεδόν απούσα συνδρομητές με μόνο δύο μοντέλα στα 10 κορυφαία: το iPhone 11 που είναι 5ο στην κατάταξη και το Huawei P30, 10ο. Σημειώστε ότι το iPhone 11 κατάφερε να ανέβει στην πέμπτη θέση, παρά το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει μόλις 10 ημέρες πριν από το τέλος του τρίτου τριμήνου, ένα σημάδι ότι αυτό το μοντέλο βρίσκεται σε καλό δρόμο για να αντικαταστήσει το iPhone Xr στον πίνακα των bestseller. στα επόμενα τρίμηνα. Εδώ είναι τα κορυφαία 10.

  1. iPhone Xr
  2. Samsung galaxy a10
  3. Samsung galaxy a50
  4. Oppo α9
  5. iPhone 11
  6. Oppo a5s
  7. Γαλαξίας a20
  8. Oppo α5
  9. Xiaomi redmi 7α
  10. Huawei p30

Η Samsung και η Oppo είναι οι πιο αντιπροσωπευτικές μάρκες με τρία μοντέλα το καθένα. Παρά την επιτυχία του Galaxy Note 10, απουσιάζει από τα κορυφαία 10. Η Samsung αντικατέστησε τη σειρά J με το Galaxy A που έχουν μια καλύτερη αντίληψη. Η στρατηγική έχει αποδώσει, συνδυάζοντας αξιοπρεπείς δυνατότητες σε προσιτές τιμές, μια εξαιρετική πρόταση αξίας για τους καταναλωτές, ειδικά καθώς ο κορεάτης κατασκευαστής απολαμβάνει ισχυρότερη αύρα από τους ανταγωνιστές του Android.

Η Counterpoint σημειώνει ότι η σειρά Galaxy A κερδίζει μερίδιο αγοράς εις βάρος της Honor. Ωστόσο, καμία από τις κορυφαίες της Samsung δεν είναι στην πρώτη 10. Η Xiaomi εκπροσωπείται από την Redmi 7A, 9η στη λίστα με 1,2% του παγκόσμιου μεριδίου αγοράς.

Smartphone με τις καλύτερες πωλήσεις

Πηγή: Αντίθετο