Το iPhone X, χειρότερο από το αναμενόμενο, με τις πρώτες μονάδες να φτάνουν στο πρώτο τρίμηνο του 2018

Το iPhone X, χειρότερο από το αναμενόμενο, με τις πρώτες μονάδες να φτάνουν στο πρώτο τρίμηνο του 2018

Το iPhone X υστερεί πολύ από τον χάρτη πορείας και οι πρώτες μονάδες πωλήσεων θα μπορούσαν να γλιστρήσουν μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2018

Υπάρχουν πραγματικά πολλές συζητήσεις στο διαδίκτυο και οι ειδήσεις που κυκλοφορούν δεν είναι καθόλου καθησυχαστικές. iPhone X, η κορυφαία γκάμα του σπιτιού της Καλιφόρνιας για αυτό το τέλος του 2017 θα μπορούσε να φτάσει στην αγορά με σημαντική καθυστέρηση όχι εβδομάδων, αλλά μηνών.

Το iPhone X καθυστέρησε, πιθανή αναβολή της ημερομηνίας κυκλοφορίας
iPhone X

Δυστυχώς, οι φήμες που κυκλοφορούν δεν είναι καθόλου καθησυχαστικές. Τα συστατικά που είναι χρήσιμα για την κατασκευή της αλυσίδας εξακολουθούν να δίνουν προβλήματα στην αλυσίδα Αναγνωριστικό προσώπου. Μέχρι τώρα θεωρείται πάντοτε πιθανή καθυστέρηση μερικών εβδομάδων, αλλά ορισμένοι αναλυτές ανησυχούν πολύ περισσότερο. Υπάρχουν συζητήσεις για καθυστερήσεις που θα οδηγήσουν το κορυφαίο φάσμα να φτάσει στην αγορά ακόμη και γύρω στο Φεβρουάριο / Μάρτιο του 2018.

Ωστόσο, η πιο ρεαλιστική κατάσταση πρέπει να είναι αυτή: πολύ λίγα αποθέματα κατά την έναρξη που έχουν προγραμματιστεί για τις 3 Νοεμβρίου. Στη συνέχεια τους επόμενους 2/3 μήνες θα είναι ουσιαστικά ένας αγώνας για να μπορέσουμε να αρπάξουμε τις λίγες μονάδες που θα φτάσουν στα καταστήματα. Προφανώς, εάν θέλετε πραγματικά ένα iPhone νέας γενιάς χωρίς να κυνηγάτε το τελευταίο απόθεμα, θα πρέπει να επιλέξετε το iPhone 8 ή 8 Plus.

[trovaprezzi prodotto=’iPhone 8′]