Το iPhone X, επιβεβαίωσε τρία μοντέλα το 2018;

Το iPhone X, επιβεβαίωσε τρία μοντέλα το 2018;

Έχουμε ήδη μιλήσει ευρέως για μια πιθανή παρουσίαση 3 νέων μοντέλων iPhone X το 2018. Σήμερα, το China Times, ακολουθεί αυτή τη φήμη για άλλη μια φορά, εστιάζοντας στους διαφορετικούς κατασκευαστές Display, τους οποίους η Apple θα εξετάζει.

Ιαπωνία Εμφάνιση μεταξύ πολλών;

Σύμφωνα με την πηγή, το βασικό μοντέλο 5,8 ιντσών που μπορούμε να αναγνωρίσουμε σήμερα, θα έχει ένα OLED παράγεται από τη Samsung, όπως αυτή που κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά. Η φωνή γίνεται όλο και πιο επιβλητική, η οποία ωστόσο περιγράφει δύο άλλα μοντέλα: ένα 6,5 ιντσών (πιθανώς iPhone X Plus) και ένα 6,1 ιντσών. Η τελευταία θα μπορούσε, σε αντίθεση με τις άλλες δύο, μια οθόνη LCD που παράγεται από την LG Display. Έχοντας διαφορετική τεχνολογία, θα μπορούσε να θεωρηθεί ως «φθηνότερο» smartphone, αλλά γνωρίζοντας μήλο, μπορεί να αποδειχθεί εντελώς λανθασμένη συλλογιστική.

Όσον αφορά τα μοντέλα που είναι εξοπλισμένα με 5,8 ίντσες και 6,5 ίντσες, η Samsung μπορεί να συναντήσει αντιπάλους. Στην πραγματικότητα, γίνεται λόγος για επιπλέον παραγωγούς που θα πολεμήσουν με την κορεατική εταιρεία. Το LG εμφανίζεται για άλλη μια φορά, αλλά Sharp και παίρνει επίσης μια φωνή Οθόνη Ιαπωνίας. Μεταξύ αυτών, το πιο πιθανό είναι σίγουρα η LG, η οποία ήδη ασχολείται με την προμήθεια άλλων οθονών για την Apple.

Σε αυτούς τους μήνες, σίγουρα θα προκύψουν νέες δυσχέρειες. Θα είμαστε πάντα έτοιμοι να σας ενημερώσουμε γρήγορα.