Το iPhone X είναι η τύχη της Samsung, $ 110 σε τσέπη για κάθε κορυφαία γκάμα Apple που πωλείται

Το iPhone X είναι η τύχη της Samsung, $ 110 σε τσέπη για κάθε κορυφαία γκάμα Apple που πωλείται

Η Samsung έχει δημιουργήσει διάφορα στοιχεία για iPhone X, αλλά σίγουρα το πιο σημαντικό και γόνιμο για το σπίτι είναι το νέα οθόνη OLED 5,8 ″. Σύμφωνα με νέα έρευνα, η Samsung θα κερδίσει πολλά χρήματα για κάθε κορυφαία γκάμα Apple που πωλείται, οπότε αν το iPhone X πουλάει καλά η Samsung μπορεί να χαρεί.

Το iPhone X, για κάθε δείγμα πούλησε 110 $ στη Samsung

Εάν προσθέσουμε όλα τα εξαρτήματα της Samsung που υπάρχουν στο iPhone X, το σπίτι της Νότιας Κορέας θα κερδίσει περίπου 110 $ για κάθε συσκευή που πωλείται. Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Cunterpoint, η Apple μπορεί να είναι αρκετά τυχερή για να πουλήσει συνολικά 130 εκατομμύρια iPhone Xs. Αν υπολογίσουμε ότι για κάθε μονάδα $ 110 μπαίνει στην τσέπη της Samsung, υπάρχουν πολλά δολάρια. Εδώ, λοιπόν, εξηγείται επίσης γιατί ο Καλιφορνέζικος οίκος προσπαθεί να φέρει την παραγωγή κάθε στοιχείου στο δικό του σπίτι.

[trovaprezzi prodotto=’iPhone 8′]

Η Apple αναμένεται να μπορέσει να κατασκευάσει με τα εργοστάσιά της μέσα στα επόμενα χρόνια νέες οθόνες OLED, αλλά και άλλα συστατικά. Στην πραγματικότητα, έχουμε δει πρόσφατα πώς σκοπεύει δημιουργήστε το SoC μόνοι σας των μελλοντικών Macs και των chip Modem των νέων iPhone. Αυτά τα 100 δολάρια θα έμεναν στις τσέπες τουςαντί να το δώσει στον διαγωνισμό.