Το iPhone 9, η παραλλαγή 6.1 will θα αντικαταστήσει τα iPhone 8 και 8 Plus

6.1

Πρόσφατα Ming-Chi Kuo, από KGI Securities, επέστρεψε στο προσκήνιο απελευθερώνοντας μια σειρά από ολοκαίνουργιες πληροφορίες στο iPhone 9, πιο συγκεκριμένα, η παραλλαγή 6.1 which η οποία, σύμφωνα με τον αναλυτή, θα είναι επίσης η πιο επιτυχημένη. Φέτος, η Apple κυκλοφόρησε 3 συσκευές, 2 “mid-range” και ένα iPhone X που μπορούμε να θεωρήσουμε ως την πραγματική κορυφαία γκάμα του 2017. Το 2018 η κορυφαία σειρά θα είναι 2, η έκδοση 5,8 “και η 6”, 5 ″, το οποίο θα πρέπει επίσης να εγγυάται υποστήριξη για το Apple Pencil. Η παραλλαγή 6.1 will θα είναι αντ ‘αυτού το μοντέλο μεσαίας κατηγορίας που θα αντικαταστήσει πλήρως τα iPhone 8 και 8 Plus. Σε σύγκριση με τα τρέχοντα μοντέλα, η τιμή του θα πρέπει να είναι πολύ πιο προσιτή.

6.1 “iPhone 9, η έκπληξη του 2018

Το μοντέλο 6.1 the των επόμενων συσκευών θα αντικαταστήσει την παραλλαγή 4,7 7 και 5,5 of του iPhone 8. Για το λόγο αυτό θα είναι η συσκευή με τις καλύτερες πωλήσεις. Ο αναλυτής μπορεί να έχει δίκιο. Ποιος δεν έχει τα χρήματα για να πηδήξει στα δύο μοντέλα OLED θα πρέπει απαραίτητα να επιλέξει αυτήν την παραλλαγή το οποίο, μεταξύ άλλων, θα έχει απολύτως εξαιρετικό υλικό. Αν και θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη LCD και όχι OLED, θα έχει ακόμα ένα ωραίο πάνελ, το ίδιο σχήμα με το iPhone X και το ίδιο υλικό με τα άλλα δύο μοντέλα.

iphone 9
iphone 9

Η κύρια και θεμελιώδης διαφορά θα είναι επομένως η τεχνολογία που χρησιμοποιείται για το πάνελ. Σύμφωνα με την KGI, αυτό το προϊόν θα μπορούσε να κοστίσει περίπου 699 $ (και δεν θα ήταν κακό) και θα είναι το μοντέλο με τις καλύτερες πωλήσεις. Αν και το σχήμα θα είναι το ίδιο και για τα 3 μοντέλα για αυτήν την παραλλαγή θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν υλικά ελαφρώς «λιγότερο premium». Τα προϊόντα αναμένονται για τον επόμενο Σεπτέμβριο.

[trovaprezzi prodotto=’iPhone 8′]