Το iPhone 12 θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη 120 Hz

Το iPhone 12 θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη 120 Hz

Μετατόπιση. ο 1 Απριλίου 2020 στις 15 ώρες και 57 λεπτά

Το iPhone 12 θα μπορούσε να εξαλειφθεί με οθόνη 120 Hz, αποκαλύπτει διαρροή. Η Apple αποφάσισε πράγματι να ενσωματώσει την τεχνολογία ProMotion, που υπάρχει ήδη στο iPad Pro για δύο χρόνια, στη νέα γενιά smartphone.

Η Apple θα μπορούσε να ενσωματώσει έναν πίνακα 120 Hz στα iPhone του 2020, εκτιμά μια έκθεση Digitimes που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019. «Όλο και περισσότερα smartphone 5G θα επωφεληθούν από μια οθόνη με υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης (Σημείωση του συντάκτη: από το συνηθισμένο 60 Hz) »θεωρεί το Digitimes. Φέτος, η OnePlus έχει επίσης γενικεύσει οθόνες 90 Hz σε όλα τα smartphone της. Από την πλευρά της, η Google παρουσίασε το Pixel 4 με οθόνη 90 Hz.

Διαβάστε επίσης: iPhone 12 Pro – δείτε το σχεδιασμό τους σε βίντεο, αντίο την εγκοπή!

Η Apple θα ενσωματώνει μια οθόνη OLED 120 HZ ProMotion στο iPhone 12

Σύμφωνα με την Digitimes, είναι πιθανό ότι η Apple θέλει να προχωρήσει ακόμη περισσότερο με την ενσωμάτωση μιας οθόνης 120 Hz στα iPhone της. Αυτό ισχύει επίσης για τη Samsung. Στις αρχές του 2020, ο κατασκευαστής της Νότιας Κορέας θα σηκώσει το πέπλο στα Galaxy S11, S11 Plus και S11e. Αυτή η νέα γενιά θα έχει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.

Ως υπενθύμιση, η Apple χρησιμοποιεί οθόνες LCD 120 Hz στο iPad Pro από το 2017. Τα tablet είναι εξοπλισμένα με το Τεχνολογία ProMotion. Αυτή η τεχνολογία αυξάνει το ρυθμό ανανέωσης μόνο ορισμένων τμημάτων της οθόνης. Στην πραγματικότητα, η συχνότητα αυξάνεται μόνο στα μέρη που έρχονται σε επαφή με το Apple Pencil. Οι άλλες επιφάνειες παραμένουν στα 60 Hz.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Apple μπορεί να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία ProMotion στο iPhone 12 και στο iPhone 12 Pro για να διατηρήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Υπό αυτές τις συνθήκες, μπορούμε να περιμένουμε μελλοντικά iPhone συμβατό με το Apple Pencil, η γραφίδα iPad; Είναι προφανώς πολύ νωρίς για να το πούμε. Ανεξάρτητα από αυτό, δεν είναι η πρώτη φορά που μια διαρροή εξασφάλισε ότι τα Apple Pencils σύντομα θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο iPhone.

Ενώ περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες, σας προσκαλούμε να πάρετε αυτές τις πληροφορίες με έναν κόκκο αλατιού. Για την εγγραφή, η Apple θα παρουσιάσει το iPhone 12 στο κατά το μήνα Σεπτέμβριο 2020. Τελευταίες ειδήσεις, το iPhone 12 θα εξαλειφθεί με οθόνη χωρίς εγκοπή και θα επωφεληθεί από ένα σχέδιο εμπνευσμένο από το iPhone 4. Σας λέμε περισσότερα το συντομότερο δυνατό.

Πηγή: Digitimes