Το iPhone 11 Pro Max εκτοξεύει το Google Pixel 4 XL σε αυτόν τον έλεγχο ταχύτητας

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το iPhone 11 Pro Max της Apple μόλις έδωσε στο Pixel 4 XL της Google μια σοβαρή χτύπημα. Σύμφωνα με αυτήν τη νέα δοκιμή ταχύτητας που υπογράφηκε από το κανάλι YouTube PhoneBuff, το τελευταίο iPhone είναι πολύ πιο γρήγορο από το πιο πρόσφατο από την Google. Από τα πρώτα λεπτά, το smartphone iOS υπερέχει του αντιπροσώπου του Android.

Την 1η Νοεμβρίου 2019, το PhoneBuff δημοσίευσε μια νέα δοκιμή ταχύτητας στο διαδίκτυο, συγκρίνοντας την ταχύτητα εκτέλεσης του iPhone 11 Pro Max και του Pixel 4 XL. Όπως είναι συνηθισμένο, η δοκιμή θα μετρήσει το χρόνο που χρειάζονται τα δύο smartphone για να ανοίξουν διάφορες εφαρμογές, όπως το Facebook, το Microsoft Word ή τα παιχνίδια για κινητά. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, ένας ρομποτικός βραχίονας ξεκινά τις εφαρμογές.

Διαβάστε επίσης: Google Pixel 4 XL vs Pixel 3 XL: η πλήρης σύγκριση, ποιες είναι οι διαφορές;

Δοκιμή ταχύτητας iPhone 11 Pro Max vs Pixel 4 XL: Η Apple ξεκινά το Google, δείτε το βίντεο

Από τα πρώτα δευτερόλεπτα του τεστ, το iPhone 11 Pro πήρε το πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου του. Θα σημειωθεί ακόμη ότι το smartphone κατάφερε να φορτώσει ένα έγγραφο 500 σελίδων στο Word χωρίς να παραμείνει το παραμικρό. Ίδια ιστορία κατά το άνοιγμα μιας εφαρμογής επεξεργασίας φίλτρου ή βίντεο. Παρά το Snapdragon 855, το Pixel 4 XL εξακολουθεί να υστερεί λίγο πίσω.

Αναλυτικά, το iPhone κατάφερε διατηρήστε έως και 11 εφαρμογές iOS σε λειτουργία Ιστορικό. Από την πλευρά του, το Pixel 4 Xl δεν έχει ξεπεράσει τις 9 εφαρμογές Android. Είναι ήδη πολύ καλύτερο από το Pixel 3 XL πέρυσι, σημειώνει το PhoneBuff. Υπενθυμίζοντας, η ισορροπία ισχύος μεταξύ της Google και της Apple ήταν παρόμοια πέρυσι. Σύμφωνα με τις δοκιμές ταχύτητας που πραγματοποιήθηκαν κατά την κυκλοφορία, το iPhone XS Max είναι πολύ πιο γρήγορο από το Pixel 3 XL. Τι πιστεύετε για τα αποτελέσματα αυτού του τεστ; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.