Το iPhone 11 Pro Max είναι φτωχότερο στις φωτογραφίες από τα Mi Note 10 και Mate 30 Pro, σύμφωνα με το DxoMark

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 8 Νοεμβρίου 2019 στις 9 ώρες 26 λεπτά

Το iPhone 11 Pro Max δεν είναι καλύτερο smartphone σε φωτογραφίες από το Mi Note 10 από τη Xiaomi ή το Mate 30 Pro από Huawei, DxoMark slice. Σύμφωνα με τις δοκιμές που διεξήγαγε το εργαστήριο, η τελευταία ναυαρχίδα της Apple αποτυγχάνει με τη λειτουργία Πορτραίτου και το ακόμα τέλειο οπτικό ζουμ.

Το iPhone 11 Pro Max μόλις μπήκε στα 5 καλύτερα smartphone της DxoMark. Το iPhone παίρνει ένα Βαθμολογία 117, συνδεδεμένο με το Galaxy Note 10+ 5G και το Galaxy Note 10+ της αντίπαλης Samsung. Αναλυτικά, το DxoMark αποδίδει βαθμολογία 124 στη φωτογραφία και μια σημείωση 102 σε βίντεο. “Αυτή είναι η καλύτερη βαθμολογία μας για το βίντεο” σημειώνει το εργαστήριο. Το τηλέφωνο σας επιτρέπει“Εγγραφή βίντεο κλιπ με ακριβείς λεπτομέρειες”, υπογραμμίζει τη λεπτομερή δοκιμή.

Από την πλευρά της φωτογραφίας, το DxoMark ενοικιάζει κυρίως το εντυπωσιακό επίπεδο λεπτομέρειας των φωτογραφιών σε όλες τις συνθήκες δοκιμής, τη γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση, τον εξαιρετικά αποδοτικό εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό και την εξαιρετική στοχευμένη έκθεση. “Συνιστούμε το νέο iPhone για όλους τους κατασκευαστές εικόνων smartphone” διαβεβαιώνει την DxoMark.

Ωστόσο, το DxoMark λυπάται για το επαναλαμβανόμενη παρουσία θορύβου στις λήψεις, σημαντική απώλεια λεπτομέρειας όταν το οπτικό ζουμ ωθείται πέρα ​​από το 2x, όταν το φλας ενεργοποιείται ή σε φωτογραφίες που λαμβάνονται υπό ευρεία γωνία. Οι ειδικοί παρατήρησαν επίσης την επικράτηση του πράσινου και του κίτρινου στις εσωτερικές φωτογραφίες. Εν κατακλείδι, το iPhone 11 Pro Max είναι μια από τις καλύτερες κάμερες στην αγορά σήμερα, αλλά Η λειτουργία προσομοίωσης Bokeh (λειτουργία πορτρέτου) και το οπτικό ζουμ είναι λιγότερο επιτυχημένα από αυτά που προσφέρει ο διαγωνισμός.

Διαβάστε επίσης: Το Huawei Mate 20 X ξεπερνά τα iPhone XS Max και iPhone 11 Pro Max για ποιότητα ήχου σύμφωνα με το DxOMark

Η κατάταξη των καλύτερων smartphone σε φωτογραφία από το DxoMark

Ως εκ τούτου, η DxoMark έχει ενημερώσει την κατάταξή της με τα καλύτερα φωτοφόρα στην αγορά. Το Huawei Mate 30 Pro παραμένει στην πρώτη θέση με βαθμολογία 121, δεμένο από το Mi Note 10 της Xiaomi (και τον τετραπλό αισθητήρα φωτογραφιών 108 Mpx). Δείτε την πλήρη κατάταξη παρακάτω:

Αυτή η κατάταξη πρόκειται να αλλάξει τους επόμενους μήνες με την εμφάνιση άλλων smartphone. Περιμένουμε το Honor View 30, το Huawei P40 και το Galaxy S11 (τα οποία θα είναι εξοπλισμένα με αισθητήρα φωτογραφίας 108 Mpx) στη σειρά. Τι πιστεύετε για αυτό το βάθρο; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.

Πηγή: DxoMark