Το iPhone 11 Pro συνθλίβεται από τα Note 10+, S10 και OnePlus 7T Pro σε αυτήν τη δοκιμή τυφλών φωτογραφιών

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 18 Δεκεμβρίου 2019 στις 16 ώρες 07 λεπτά

Το iPhone 11 Pro είναι η έκπληξη της τελευταίας δοκιμής τυφλών φωτογραφιών από το αστέρι YouTuber MKBHD. Αντιμέτωπος με άλλα 15 smartphone, το iPhone 11 Pro αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο από το OnePlus 7T Pro, το οποίο ηττήθηκε από το S10 και μετά το Galaxy Note 10+ της Samsung. Το αποτέλεσμα, βασισμένο σε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν υπό ίδιες συνθήκες και τις ψήφους των χρηστών του Διαδικτύου, είναι γεμάτη εκπλήξεις.

Συντελεστές: MKBHD μέσω YouTube

Η MKBHD είχε ήδη πραγματοποιήσει το ίδιο τεστ το 2018 και τα αποτελέσματα τον εξέπληξαν τόσο πολύ που αποφάσισε να πραγματοποιήσει ξανά το ίδιο τυφλό τεστ το 2019. Φέτος, το YouTuber δοκιμάζει τουλάχιστον 16 smartphone: το OnePlus 7T, το Asus ZenFone 6, το Huawei Mate 30 Pro, το Asus ROG Phone 2, το Samsung Note 10+, το Royole FlexPai, το Google Pixel 3a, το LG G8X, το Samsung Galaxy S10e, το Xiaomi Mi Note 10, το «iPhone 11 Pro, OnePlus 7T Pro, Google Pixel 4, Sony Xperia 1, Huawei P30 Pro και Redmi K20 Pro. Ή μια ωραία ποικιλία πολύ πρόσφατων smartphone.

Στη συνέχεια, ο Marques Brownlee ζήτησε από έναν βοηθό να τραβήξει τις ίδιες φωτογραφίες υπό τις ίδιες συνθήκες με όλα αυτά τα smartphone και ζήτησε από τους χρήστες του Διαδικτύου να ψηφίσουν την αγαπημένη τους φωτογραφία, χωρίς να τους πει σε ποιο smartphone αντιστοιχούσε κάθε φωτογραφία. Επομένως, τα 16 smartphones τέθηκαν σε ανταγωνισμό με ένα άλλο τυχαίο μοντέλο smartphone. Ο νικητής αυτής της μονομαχίας ήταν επομένως σε ανταγωνισμό με τον νικητή μιας άλλης μονομαχίας, έτσι ώστε στον τρίτο γύρο να απομένουν μόνο δύο smartphone.

Το αποτέλεσμα ? Ξεχάστε την κατάταξη DxOMark – μπορεί πράγματι να έχετε αρκετές εκπλήξεις! Το πρώτο από αυτά είναι το iPhone 11 Pro. Λέγεται φέτος ότι η Apple επιστρέφει στο φωτογραφικό παιχνίδι. Και όμως … το smartphone παραδίδεται στον πρώτο γύρο έναντι του OnePlus 7T Pro, που πωλείται δύο φορές λιγότερο από το iPhone 11 Pro. Αλλά περιμένετε, δεν έχει τελειώσει: οι φωτογραφίες του Asus Zenfone 6 εκρήγνυνται από αυτές του κλασικού OnePlus 7T στον πρώτο γύρο. Δεν προκαλεί έκπληξη το Mate 30 Pro στον δεύτερο γύρο ενάντια στο Asus ROG Phone 2. Το Note 10+ κερδίζει το Royole Flexpai. Το Google Pixel 3a κάνει καλά ενάντια στο LG G8X.

Το Galaxy S10e πηγαίνει στον επόμενο γύρο ενάντια στο Xiaomi Mi Note 10. Ακριβώς όπως το Google Pixel 4 εναντίον του Xperia 1 και το Redmi K20 Pro εναντίον του Huawei P30 Pro (ναι ναι!). Οι νικητές του δεύτερου γύρου είναι ο Mate 30 που βρίσκεται απέναντι στο Note 10+. Και το S10e που βλέπει το Pixel 4. Στο τέλος, η απόλυτη μονομαχία πραγματοποιείται μεταξύ του Note 10+ και του Galaxy S10e (και οι φωτογραφίες του Note 10+ κερδίζουν την ημέρα). Φυσικά αυτό το τυφλό τεστ είναι ατελές. Πρώτον, επειδή ανάλογα με την αρχική κλήρωση, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να τροποποιηθεί σημαντικά.

Στη συνέχεια, επειδή οι φωτογραφίες κοινοποιήθηκαν στο twitter που συμπιέζει τις φωτογραφίες (επιπλέον όλα με τον ίδιο τρόπο). Αλλά αυτό εξακολουθεί να έχει το μειονέκτημα της αποτροπής συγκρίσεων σε επίπεδο pixel (γνωρίζοντας ότι το iPhone 11 Pro για παράδειγμα είναι ιδιαίτερα καλό σε αυτό το σημείο). Ωστόσο, μας αρέσουν πολύ οι εκπλήξεις αυτού του τυφλού τεστ, επειδή δείχνουν πόσο υποκειμενική είναι η εκτίμηση της ποιότητας των φωτογραφιών και ότι αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε τον εαυτό σας smartphone και τις φωτογραφίες τους πριν πάρετε απόφαση αγοράς. Τι πιστεύετε για τα αποτελέσματα αυτού του τυφλού τεστ; Μοιραστείτε τη γνώμη σας στα σχόλια!