Το iPhone 11 Pro θα έκανε φωτογράφηση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Λιγότερο από τρεις εβδομάδες πριν από την παρουσίαση του iPhone 11, το Bloomberg παρουσιάζει πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτό. Ο ιστότοπος επιβεβαιώνει τα ονόματα καθώς άλλες διαρροές τα αποκάλυψαν τις τελευταίες ημέρες. Φέτος, η Apple θα προσφέρει ένα τυπικό iPhone 11 συνοδευόμενο από δύο iPhone Pro με ένα πολύ βελτιωμένο τμήμα φωτογραφιών.

Συντελεστές: MKBHD μέσω Youtube

Το επόμενο βασικό σημείωμα της Apple πλησιάζει γρήγορα. Και ως συνήθως, οι διαρροές επιταχύνθηκαν λίγες μέρες πριν από την εκδήλωση. Είναι το Bloomberg που αυτή τη φορά αποκαλύπτει πολλές πληροφορίες για τα iPhone του 2019, ξεκινώντας από τα ονόματά τους. Φέτος, θα μιλήσουμε για τα iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max, το πρώτο είναι στην πραγματικότητα το μοντέλο entry-level. Με άλλα λόγια, ο διάδοχος του iPhone XR. Τα iPhone XS και XS Max θα γίνουν αντίστοιχα iPhone 11 Pro και 11 Pro Μέγ.

iPhone 11 Pro: νέες λεπτομέρειες στην κάμερα

Το iPhone 11 Pro θα είναι εξοπλισμένο με τρεις αισθητήρες φωτογραφιών, όπως έχουμε ήδη γνωρίσει εδώ και αρκετές εβδομάδες. Το Bloomberg παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αναμενόμενες βελτιώσεις σε αυτόν τον τομέα. Μιλάμε για έναν αισθητήρα ευρείας γωνίας, έναν τηλεφακό και μια τρίτη μονάδα εξαιρετικά ευρείας γωνίας. Το Bloomberg ανακοινώνει φωτογραφίες καλύτερης ποιότητας χάρη στο συνδυασμό τριών εικόνων. Αυτό βοηθά στη δημιουργία φωτογραφιών υψηλότερης ανάλυσης συγκρίσιμο με ορισμένες παραδοσιακές συσκευές, ακόμη και σε κατάσταση χαμηλού φωτισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple προσφέρει επίσης νέες επιλογές επεξεργασίας σε πραγματικό χρόνο για νέα iPhone, συμπεριλαμβανομένης μιας δυνατότητας για την οποία το 9to5Mac μιλούσε πριν από λίγες ημέρες. Βάπτισε Έξυπνο πλαίσιο, επιτρέπει στο χρήστη να αλλάξει τη γωνία θέασης μιας φωτογραφίας ακόμα και μετά τη λήψη της. Χάρη στο ευρύ πεδίο των αισθητήρων ευρείας γωνίας, είναι πιθανό εκ των υστέρων αλλάξτε την προοπτική των φωτογραφιών. Ίδια ιστορία για βίντεο. Αναμένεται να είναι καλύτερης ποιότητας, με νέες δυνατότητες επεξεργασίας σε πραγματικό χρόνο.

Όλα τα νέα μοντέλα ανακοινώνονται επίσης με ενημέρωση στο Face ID. Χάρη σε έναν νέο αισθητήρα πολλαπλών γωνιών, το οπτικό πεδίο διευρύνεται επίσης για να επιτρέπει στον χρήστη να ξεκλειδώνει το iPhone του σε διαφορετικές θέσεις σε σχέση με το πρόσωπό του. Τέλος, η Apple θα προσφέρει έναν πιο αποτελεσματικό επεξεργαστή A13 στα iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max, αρκετά για να βελτιώσουν τις δυνατότητές τους σε διάφορες πτυχές, συμπεριλαμβανομένης της όρασης του υπολογιστή και της επαυξημένης πραγματικότητας.

Πηγή: Bloomberg