Το iPhone 11 Pro είναι τα καλύτερα smartphone στην αγορά σύμφωνα με τις εκθέσεις καταναλωτών

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max είναι τα δύο καλύτερα smartphone στην αγορά, εκτιμά η Consumer Reports, μια αμερικανική ένωση καταναλωτών. Ο σύλλογος επαινεί την έκδοση μεγάλου μεγέθους, ιδίως για την εξαιρετική αυτονομία και την ποιότητα του τριπλού αισθητήρα φωτογραφιών. Έτσι, τα τελευταία προϊόντα της Apple ξεπερνούν τα Galaxy S10 και Galaxy Note 10 από την αντίπαλό τους Samsung.

Στις 4 Οκτωβρίου 2019, εκλέχθηκαν εκθέσεις καταναλωτών Το iPhone 11 Pro Max ως το καλύτερο smartphone στην αγορά. Στη δεύτερη θέση, βρίσκουμε τον μικρό αδερφό του, το iPhone 11 Pro, το οποίο δοκιμάσαμε. Ακόμη και το iPhone 11, φθηνότερο, αλλά λιγότερο αναβαθμισμένο από τις άλλες δύο παραλλαγές, κατάφερε να κατακτήσει τη θέση του στις κορυφαίες 10 του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Τα Galaxy Buds είναι πολύ καλύτερα από τα AirPods σύμφωνα με τις εκθέσεις των καταναλωτών

Το iPhone 11 Pro Max είναι το καλύτερο smartphone στην αγορά σήμερα, λέει η Consumer Reports

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων του iPhone 11 Pro Max, οι Αναφορές καταναλωτών επισημαίνουν ιδιαίτερα την εξαιρετική αυτονομία του smartphone. Χάρη στην μπαταρία 3969 mAh, το smartphone κράτησε έως και 40,5 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Αυτό είναι το καλύτερο αποτέλεσμα ποτέ για ένα κινητό στις Αναφορές καταναλωτών. Έχει έτσι αρκετές ώρες ζωής μπαταρίας από τα iPhone XS και XS Max που κυκλοφόρησαν πέρυσι. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, ένας ρομποτικός βραχίονας ξεκινά πολλές ενέργειες συνεχώς προκειμένου να προσομοιώσει την κανονική χρήση.

“Μόλις πριν από λίγα χρόνια, τα iPhone έτειναν να υστερούν από τον ανταγωνισμό σε αυτόν τον τομέα” παρατηρήστε την ένωση. Σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές, το iPhone 11 Pro Max έχει καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας από το Galaxy Note 10+ ή το Huawei Mate 30 Pro. Η Apple συμβαίνει έτσι με τον ανταγωνισμό Android.

Δεύτερον, οι εκθέσεις καταναλωτών ενοικιάζονται επίσης την απόδοση του αισθητήρα τριπλής φωτογραφίας του iPhone 11 Pro. Και εδώ, η εταιρεία Cupertino καταφέρνει να καλύψει τον ανταγωνισμό τα τελευταία χρόνια. IPhone 11 Pro “Πήρε τις υψηλότερες βαθμολογίες”. Οι δοκιμαστές αγαπούσαν ιδιαίτερα νυχτερινή λειτουργία και Λειτουργικότητα Slowfie που σας επιτρέπει να τραβήξετε selfies σε λειτουργία αργής κίνησης.

Χωρίς έκπληξη, Οι Αναφορές καταναλωτών δεν συμβουλεύουν τους ιδιοκτήτες iPhone XS, XS Max ή XR να αλλάξουν iPhone φέτος. “Αυτές οι νέες δυνατότητες δεν αρκούν για να δικαιολογήσουν δαπάνες 1.000 $ ή περισσότερα” εξασφαλίζει την ένωση. Σας συμβουλεύουμε λοιπόν να περιμένετε το iPhone 12 που αναμένεται τον Σεπτέμβριο του 2020.

Αυτή είναι μια σημαντική νίκη για την Apple. Σε γενικές γραμμές, οι Αναφορές καταναλωτών προτιμούν πραγματικά smartphone υψηλής ποιότητας από τη Samsung σε παραγωγές της Apple. Φέτος, η ένωση είχε αφιερώσει το Galaxy S10 + ως το καλύτερο smartphone στην αγορά, παρά το πρόγραμμα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη που θεωρείται ελαττωματικό. Τι πιστεύετε για τη γνώμη των Αναφορών καταναλωτών; Η Apple κατάφερε να κάνει ένα χαστούκι στον ανταγωνισμό Android φέτος; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα παρακάτω σχόλια.

Πηγή: Αναφορές καταναλωτών