Το iPhone 11 σε χαλασμένη τιμή χάρη στον κωδικό προσφοράς στο Cdiscount

Phonandroid : actu Android et High-tech

Σούπερ καλή προσφορά ειδοποίησης στο Cdiscount! Ο διάσημος γαλλικός εμπορικός ιστότοπος σπάζει την τιμή του Apple iPhone 11 κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πώλησης. Μέσω μιας αόριστης προσφοράς, το smartphone μειώνει την τιμή του στα 773,10 € χάρη στον κωδικό προσφοράς που σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε στο άρθρο.

Το Cdiscount προσφέρει επομένως iPhone 11 (μαύρο, μοβ, κίτρινο, πράσινο, λευκό ή κόκκινο) στην έκδοση 128 GB στην τιμή προσφοράς του 773,10 ευρώ αντί για 859 ευρώ, δηλαδή έκπτωση 10% με τη βοήθεια του κουπονιού ΜΗΛΟ το οποίο πρέπει να εισαχθεί κατά το βήμα του καλαθιού αγορών. Όπως αναφέρεται στην κεφαλίδα, αυτή είναι μια προσφορά αορίστου χρόνου. Γι ‘αυτό μην καθυστερείτε να το εκμεταλλευτείτε γιατί δεν θα υπάρχει κάτι για όλους!
Για ενημέρωση, δεν υπάρχουν πρόσθετα έξοδα αποστολής εάν επιλεγεί η παράδοση σε σημείο αναμετάδοσης.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, το iPhone 11 διαθέτει οθόνη αφής 6.1 ″ Liquid Retina HD (ανάλυση 828 x 1792 px), διπλή κάμερα με εξαιρετικά ευρεία γωνία και ευρεία γωνία 12 Mpx (Νυχτερινή λειτουργία, Λειτουργία πορτρέτου και βίντεο 4K έως 60 fps) και μπροστινή κάμερα TrueDepth 12 MP με λειτουργία πορτρέτου, βίντεο 4K και αργή κίνηση.

Το smartphone περιλαμβάνει επίσης Face ID για ασφαλή έλεγχο ταυτότητας και Apple Pay, και το A13 Bionic Chip με τρίτη γενιά Neural Engine. Το iPhone 11 εκτελεί το λειτουργικό σύστημα iOS 13. Διαθέτει επίσης νέα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο και ολοκαίνουργιες δυνατότητες απορρήτου. Με βαθμολογία προστασίας IP68, το iPhone 11 του επιτρέπει να είναι ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό (μέγιστο βάθος 2 μέτρων για μέγιστο 30 λεπτά).

Δείτε επίσης: τις κορυφαίες προσφορές χειμερινών πωλήσεων Cdiscount 2020