Το iPhone 11 αποσυναρμολογείται από το iFixit: είναι πραγματικά δυνατή η αντίστροφη φόρτιση;

Phonandroid : actu Android et High-tech

Οι ομάδες iFixit, που ειδικεύονται στην αποσυναρμολόγηση ηλεκτρονικών συσκευών, αντιμετώπισαν το iPhone 11 στην έκδοση Pro Max. Εκτός από την ακριβέστερη γνώση των εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται και της διάταξής τους, αυτό φέρνει νέες ερωτήσεις σχετικά με την υποστήριξη της αντίστροφης φόρτισης.

Φωτογραφική πίστωση: ifixit

Η κυκλοφορία της νέας σειράς κινητών συσκευών της Apple ήρθε με μια δυσάρεστη έκπληξη: η λειτουργία αντίστροφης φόρτισης, η οποία κερδίζει έλξη στον κόσμο του Android, δεν υποστηρίζεται από το νέο iPhone 11. Ωστόσο, αναμενόταν για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2019 στο πλάι της μάρκας Apple, καθώς η Huawei και η Samsung το έχουν ήδη ενσωματώσει στις πιο προηγμένες συσκευές τους (Mate 20 Pro και P30 Pro για κινέζικα, σειρές Galaxy S10 για Κορεάτικα).

Δύο καλώδια συνδεδεμένα με την μπαταρία; Να κάνω τι ?

Πριν από λίγες ημέρες, σας ανακοινώσαμε ότι η αντίστροφη φόρτιση του iPhone 11 θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι έτοιμη από άποψη υλικού, αλλά δεν έχει ακόμη ενεργοποιηθεί σε επίπεδο λογισμικού. Χάρη στην αποσυναρμολόγηση που πραγματοποίησαν οι επαγγελματίες του iFixit, γνωρίζουμε περισσότερα για το iPhone 11 Pro Max, αλλά παραμένουν ερωτήσεις.

Τα πτερύγια του smartphone αποκαλύπτουν μια μεγάλη μπαταρία ιόντων λιθίου σχήματος L με χωρητικότητα 3969mAh. Η καινοτομία είναι η παρουσία δύο συνδέσμων μπαταρίας, έναντι ενός μόνο στο παρελθόν. Οι τεχνικοί πραγματοποίησαν ορισμένες δοκιμές για να επαληθεύσουν τη χρησιμότητά τους. Ένα κύριο τραπεζομάντιλο διαχειρίζεται την ισχύ του τηλεφώνου, ενώ το δεύτερο εξασφαλίζει την ασύρματη επαναφόρτιση της συσκευής.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές εάν το πηνίο ασύρματης φόρτισης λειτουργεί και προς τις δύο κατευθύνσεις. Επιπλέον, ο καλά ενημερωμένος Rene Ritchie, δημοσιογράφος στο iMore ισχυρίστηκε ότι σύμφωνα με τις πηγές του, δεν είχε προγραμματιστεί ποτέ διμερής φόρτιση για το iPhone 11. Οι πιθανότητες επομένως φαίνονται χαμηλές για τους χρήστες να μπορούν να φορτίζουν τα AirPods ασύρματα. από ένα iPhone 11.

Πηγή: iFixit