Το iPad Pro 2019 με τρεις αισθητήρες φωτογραφιών στο πίσω μέρος;

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η σάλτσα iPad Pro 2019 θα είναι εξοπλισμένη με έναν τριπλό αισθητήρα φωτογραφιών στο πίσω μέρος, όπως αναμένεται τα δύο νέα high-end iPhone. Θα μπορούσε επίσης να ενσωματώσει μια οθόνη OLED, αντικαθιστώντας το Liquid Retina LCD που είχαμε δικαίωμα μέχρι τώρα. Τέλος, η τεχνολογία 3D Touch δεν θα ανανεωνόταν.

Τώρα λίγες εβδομάδες πριν από την κεντρική σημείωση της Apple, μπορούμε να περιμένουμε να δούμε περισσότερες διαρροές όταν πρόκειται για νέα προϊόντα υλικού που θα κυκλοφορήσει η εταιρεία Cupertino. Μετά από μια αναφορά για ένα πιθανό iPhone Pro εκτός από το iPhone 11, μάθαμε στις αρχές της εβδομάδας μέσω των ιαπωνικών μέσων MacOtakara ότι το iPad Pro που περίμενε για το φθινόπωρο θα πρέπει να είναι εξοπλισμένο με έναν τριπλό αισθητήρα φωτογραφιών στην πλάτη.

iPad Pro: ένας τριπλός αισθητήρας φωτογραφιών στο πίσω μέρος;

Σύμφωνα με φήμες, θα πρέπει να έχουμε δύο μοντέλα iPhone με τριπλό φωτοαισθητήρα φέτος. Είναι ενδιαφέρον ότι η Apple προσφέρει μια τέτοια δυνατότητα στο iPad Pro ήδη, παράλληλα με τα iPhone. Φαίνεται ότι δεν έχουν πλέον το αποκλειστικό δικαίωμα σε τέτοιες βελτιώσεις υλικού. Η μάρκα μήλων προσπαθεί πιθανώς να αξιοποιήσει τα tablet της, τα οποία παραμένουν πολύ δημοφιλή, ενώ τα smartphone της είναι όλο και λιγότερο δημοφιλή: πολύ ακριβά, δεν προσφέρουν τόσο καινοτομία όσο οι ανταγωνιστές τους στο Android.

Το iPad Pro θα μπορούσε επίσης να έχει δικαίωμα σε οθόνη OLED, ενώ οι προηγούμενες εκδόσεις προσφέρουν LCD με τεχνολογία Liquid Retina. Σε γενικές γραμμές, η μάρκα Apple επιδιώκει να σταματήσει να χρησιμοποιεί την οθόνη LCD σε όλες τις σειρές των συσκευών της για μετάβαση σε όλα τα OLED. Επιπλέον, θα πρέπει να έχουμε ένα τελευταίο iPhone με οθόνη LCD φέτος, τότε θα τελειώσει το 2020.

Διαφορετικά, η Apple θα πρέπει επίσης να αναθεωρήσει το κλασικό iPad της, το οποίο θα κυμαινόταν από 9,7 έως 10,2 ίντσες. Σε όλα τα νέα iPhone και iPad του 2019, η λειτουργία 3D Touch θα πρέπει να έχει χαθεί. Θα αντικατασταθεί από μια νέα έκδοση του Haptic Touch, που βρίσκεται ήδη στο iPhone XR.

Πηγή: MacOtakara