Το iOS 13.1.2 διορθώνει ένα πρόβλημα κάμερας και σφάλματα Bluetooth, δείτε πώς μπορείτε να το κατεβάσετε

Phonandroid : actu Android et High-tech

Πριν από λίγο καιρό, ανακοινώσαμε την ανάπτυξη του iOS 13.1.1, το οποίο διόρθωσε ένα ελάττωμα στα πληκτρολόγια τρίτων και βελτιώθηκε η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η Apple έχει ήδη κάνει αλλαγές και προσφέρει την έκδοση 13.1.2 του λειτουργικού της συστήματος κινητής τηλεφωνίας.

Για λίγες ώρες, Κυκλοφόρησε η ενημέρωση του iOS 13.1.2. Το τελευταίο διορθώνει συγκεκριμένα ένα σφάλμα που επηρέασε τη γραμμή προόδου στο αντίγραφο ασφαλείας iCloud, ένα πρόβλημα κάμερας και ένα άλλο με το φακό. Εάν η μάρκα της Apple ανταποκρίνεται πολύ στις διορθώσεις που επιφέρει στο λειτουργικό της σύστημα για iPhone, φαίνεται ωστόσο ότι αυτή η 13η έκδοση του iOS έχει μια σειρά προβλημάτων.

Από το iOS 13, η Apple αγωνίζεται για διορθώσεις

Μετά την επίσημη κυκλοφορία του iOS 13 στις 19 Σεπτεμβρίου, η Apple κυκλοφόρησε την έκδοση 13.1 λιγότερο από μια εβδομάδα αργότερα. Ακολούθησε γρήγορα ένα έμπλαστρο 13.1.1 αφιερωμένο σε θέματα μπαταρίας και ελαττώματα εικονικού πληκτρολογίου. Και τώραμόλις έφτασε ένα νέο πακέτο με σφραγίδα 13.1.2. Αυτός ο σταθερός ρυθμός ανάπτυξης και παράδοσης δείχνει ότι η εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διορθώσει τα λίγα σφάλματα που εμφανίστηκαν μετά την κυκλοφορία της τελευταίας σημαντικής έκδοσης του λειτουργικού της συστήματος κινητής τηλεφωνίας.

Μεταξύ των μικρών βελτιώσεων που επέφερε η τελευταία ενημερωμένη έκδοση λογισμικού που προσφέρονται είναι την επίλυση ενός σφάλματος απώλειας δεδομένων βαθμονόμησης οθόνης, ενός Το πρόβλημα των συντομεύσεων HomePod δεν λειτουργεί και του τυχαία αποσύνδεση Bluetooth σε ορισμένα οχήματα.

Ταυτόχρονα, η Apple κυκλοφόρησε επίσης watchOS 6.0.1, το οποίο περιλαμβάνει βελτιώσεις απόδοσης και ασφάλειας. Αυτή η ενημέρωση διορθώνει ένα πρόβλημα με τα θέματα Mickey Mouse και Minnie Mouse σε smartwatch και ένα σφάλμα που προκάλεσε την εξαφάνιση συμβάντων από το ημερολόγιο. Δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν διορθώνει τα προβλήματα ζωής της μπαταρίας που αναφέρθηκαν από μερικούς χρήστες.

Να θυμάστε ότι, για να εγκαταστήσετε το iOS 13.1.2 στο iPhone σας, πρέπει απλώς να μεταβείτε στα μενού Ρυθμίσεις > Γενικός>Αναβάθμιση λογισμικού.