Το iOS 13.1.1 διορθώνει προβλήματα μπαταρίας και κενά πληκτρολογίου, κατεβάστε το

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος κινητής τηλεφωνίας της Apple είναι διαθέσιμη. Συγκεκριμένα, επιδιορθώνει ένα ελάττωμα ασφαλείας που επέτρεψε την ανάκτηση της εισόδου πληκτρολογίου και διορθώνει ένα σφάλμα με αποτέλεσμα την ταχεία αποφόρτιση της μπαταρίας.

Πριν από λίγες ημέρες, η Apple προειδοποίησε τους πελάτες της ότι οι εφαρμογές πληκτρολογίου τρίτου μέρους στο iOS 13 θα μπορούσαν να αποκτήσουν πλήρη πρόσβαση εισόδου και να μεταφέρουν δεδομένα μέσω του Διαδικτύου χωρίς άδεια χρήστη. Καλα ΝΕΑ : η ανάπτυξη της ενημερωμένης έκδοσης 13.1.1 διορθώνει αυτό το πρόβλημα. Επιπλέον, ορισμένοι χρήστες παραπονέθηκαν ότι μετά την ενημέρωση στο iOS 13, η μπαταρία του smartphone τους εξαντλούσε με υψηλή ταχύτητα. Και εδώ, η ενημέρωση παρέχει τη λύση.

Μια προσπάθεια διόρθωσης των σφαλμάτων της τελευταίας μεγάλης έκδοσης

Εκτός από αυτές τις βελτιώσεις ασφάλειας και διάρκειας ζωής της μπαταρίας, η ενημέρωση 13.1.1 αντιμετωπίζει επίσης ζητήματα που εμπόδισε την επαναφορά ενός iPhone από ένα αντίγραφο ασφαλείας ή ποιος προκάλεσε αργό συγχρονισμό στη λειτουργία Υπενθυμίσεις. Αυτή η νέα έκδοση βελτιώνει επίσης την αναγνώριση φωνής του Siri στα iPhone 11, iPhone 11 Pro (ένα μοντέλο που δοκιμάσαμε πρόσφατα) και το iPhone 11 Pro Max.

Οι συσκευές που είναι συμβατές με αυτήν την έκδοση του iOS είναι όλα τα τηλέφωνα από iPhone SE και 6S, iPod Touch από 7μι γενιά, το iPad mini 4μι και 5μι γενιά, τα iPad Air 2 και 3, καθώς και όλα τα μοντέλα iPad Pro.

Μετά την παρουσίαση του iOS 13, χρειάστηκαν λίγες μόνο ημέρες για να δούμε την άφιξη της έκδοσης 13.1 και μόλις μια εβδομάδα για αυτήν την ενημέρωση 13.1.1. Παρ ‘όλα αυτά, Μερικά προβλήματα παραμένουν όπως η εμφάνιση ενός τέλειου σήματος (όλες οι μπάρες) ενώ το τμήμα δεδομένων δεν λειτουργεί. Για να το λύσετε, είναι απαραίτητο να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε ξανά το τηλέφωνο, καθώς ακόμη και η μετάβαση σε λειτουργία αεροπλάνου δεν είναι αρκετή.