Το Instagram παρουσιάζει την κοινή χρήση των Stories

Το Facebook και το Instagram μας δείχνουν το χρόνο που αφιερώνεται στα κοινωνικά μέσα

Το Instagram είναι ένα συνεχώς εξελισσόμενο κοινωνικό δίκτυο και οι τελευταίες ενημερώσεις στοχεύουν στη βελτίωση όλων των σχετικών με τις Ιστορίες, τη λειτουργικότητα που έχει ήδη ένα χρόνο πίσω από αυτό. Τις εβδομάδες έχουμε αφιερώσει άφθονο χώρο στις ειδήσεις αυτής της συνεχώς διευρυνόμενης υπηρεσίας χάρη στις συνεχείς ειδήσεις που έχουν φτάσει.

Σκεφτείτε απλώς την εισαγωγή φίλτρων προσώπου επαυξημένης πραγματικότητας, τη δυνατότητα αρχειοθέτησης των αναρτήσεων και των ιστοριών σας με βάση μέρη και hashtag, καθώς και τις ειδήσεις που σχετίζονται με τη διαχείριση των σχολίων. Τις τελευταίες μέρες η εταιρεία που διαχειρίζεται ο Mark Zuckerberg έχει παρουσιάσει μια σημαντική καινοτομία, συγκεκριμένα τον τρόπο πορτρέτου. Αλλά τις τελευταίες ώρες, έφτασε η ευκαιρία να μοιραστώ τις Ιστορίες … μέσα στις Ιστορίες.

Αυτή η λειτουργία “inception” είναι διαθέσιμη από την έκδοση 48 της εφαρμογής Android και μας επιτρέπει να μοιραστούμε τις ιστορίες μας, μια ιστορία που μας ανέφερε. Προφανώς, ωστόσο, μπορούμε να αποφασίσουμε να προσαρμόσουμε αυτήν την ιστορία εισάγοντας μια σειρά εφέ, προσθέτοντας κείμενα ή εφαρμόζοντας φίλτρα προτού μοιραστούμε ξανά την ιστορία μας.

Πιθανώς να εξηγήσετε με λόγια πώς λειτουργεί αυτή η λειτουργία είναι πιο δύσκολο από το να το δοκιμάσετε στο πεδίο, οπότε εάν έχετε εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση της εφαρμογής στη συσκευή σας και κάποιος σας ανέφερε σε μια ιστορία, μπορείτε να ελέγξετε αμέσως τη λειτουργία. Υπάρχει μόνο μία λεπτομέρεια που πρέπει να θυμάστε: όπως συμβαίνει συχνά για αυτόν τον τύπο λειτουργικότητας, θα είναι δυνατή η κοινή χρήση μόνο για δημόσια προφίλ.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν το προφίλ σας είναι δημόσιο, η “πρωτότυπη” ιστορία πρέπει επίσης να προέρχεται από δημόσιο προφίλ. Η λειτουργία πρέπει να είναι ήδη διαθέσιμη σε όλους αυτήν τη στιγμή.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη Instagram για Android κάνοντας κλικ σε αυτό το σήμα:


Ίνσταγκραμ
Ίνσταγκραμ

Δρόμος