Το Instagram μπορεί να υποστηρίζει βίντεο διάρκειας έως 60 λεπτών

Το Instagram υποστηρίζει επίσημα το Dark Mode σε Android

Σύμφωνα με νέα έκθεση της Wall Street Journal, Το Instagram πρόκειται να προσθέσει μια νέα δυνατότητα που θα υποστηρίζει τη μεταφόρτωση βίντεο διάρκειας έως 60 λεπτών. Προς το παρόν, θυμηθείτε ότι τα βίντεο δεν μπορούν να διαρκέσουν περισσότερο από 60 δευτερόλεπτα.

Το Instagram θα υποστηρίξει επίσης σύντομα το i βίντεο που τραβήχτηκαν σε κατακόρυφη λειτουργία (πορτραίτο), προσαρμόζεται στην αυξανόμενη τάση που δημιουργούν τα smartphone. Η έκθεση δείχνει επίσης ότι το Facebook έχει ήδη γνωρίσει τους πιο σημαντικούς εκδότες περιεχομένου που ενδιαφέρονται να παράγουν τέτοια βίντεο για το Instagram.

Αν και τίποτα δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί και τα σχέδια θα μπορούσαν να αλλάξουν, η ιδέα είναι να διατεθούν αυτά τα βίντεο μεγάλης διάρκειας στους χρήστες του Instagram στην τρέχουσα εφαρμογή. Στην πράξη θα ήταν ένα ενημέρωση διακομιστή.

Μιλώντας για βίντεο και Instagram, πολλοί από τους 300 εκατομμύρια χρήστες Instagram Stories καθημερινά δημοσιεύουν βίντεο 15 δευτερολέπτων (μαζί με φωτογραφίες) που παραμένουν στην πλατφόρμα για περίοδο 24 ωρών. Οι ιστορίες είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές χαρακτηριστικό, αν και η προέλευσή τους σίγουρα δεν μπορεί να εντοπιστεί στο μυαλό των προγραμματιστών της εταιρείας (πολλοί ισχυρίζονται ότι αντιγράφηκαν από το Snapchat).

Τέλος πάντων, περιμένοντας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια Instagram, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το Facebook δεν μπόρεσε να ξεφύγει από προβλήματα. Στην πραγματικότητα, μια πρόσφατη έκθεση έδειξε ότι ο κοινωνικός γίγαντας θα είχε μια συμφωνία με την Apple και τη Samsung για να τους επιτρέψει την πρόσβαση στα δεδομένα μας με αντάλλαγμα το “επίπεδο εδάφους” για προεγκατάσταση σε smartphone.

VIA FONTE