Το Instagram λανσάρει τα νήματα, τα μηνύματά του απαγορεύονται στους ξένους: κατεβάστε το APK

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η ομάδα του Facebook συνεχίζει να επεκτείνεται και παρουσιάζει μια νέα εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που ονομάζεται Threads και προέρχεται από το Instagram. Ανταγωνίζεται με το Snapchat λαμβάνοντας μια διεπαφή που επικεντρώνεται στη χρήση της κάμερας.

Νήματα

Τα μόνα άτομα στα οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε Νήματα είναι αυτοί που είναι μέρος του τη λίστα των “στενών φίλων” σας στο Instagram και που σας έχουν προσθέσει στον ιδιωτικό κατάλογό τους. Αυτή η νέα εφαρμογή ισχυρίζεται αύξηση της εμπιστευτικότητας και της εγγύτητας, σε αντίθεση με το Instagram όπου όλοι οι χρήστες μπορούν να σας γράψουν ή να στείλουν αιτήματα σύνδεσης.

Μια αυτόματη λειτουργία κατάστασης

Τα νήματα είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για ανταλλάσσοντας selfies, αλλά επίσης ενθαρρύνει τους χρήστες να ενημερώνουν τακτικά την κατάστασή τους χρησιμοποιώντας emoji για να αναφέρουν εργασία, ύπνο, παιχνίδια και γεύματα. Για χρήστες που αποδέχονται ότι η εφαρμογή έχει πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό προσωπικών πληροφοριών, Τα νήματα μπορούν να δημιουργήσουν μια κατάσταση με ένα προσαρμοσμένο emoji χάρη στην επιλογή αυτόματης κατάστασης. Για αυτό, η εφαρμογή χρειάζεται δικαιώματα όλων των ειδών, όπως τοποθεσία, επίπεδο μπαταρίας, σύνδεση δικτύου, κινήσεις κ.λπ.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας Instagram

Η Karina Newton, διαχειριστής πολιτικής του Instagram, εξηγεί ότι χάρη στην ακριβή τοποθεσία σας, η εφαρμογή μπορεί να καταλάβει ότι βρίσκεστε σε καφετέρια ή εστιατόριο. Προσθέτει ότι οι τοποθετήσεις δεν δημοσιεύονται, κοινοποιούνται, αποθηκεύονται ή χρησιμοποιούνται για στόχευση διαφημίσεων. Μπορούμε ακόμα να ανησυχούμε για αυτήν την πρόσβαση σε ιδιωτικά δεδομένα και όλοι θα κρίνουν τη σημασία της μόνιμης προσφοράς της τοποθεσίας τους στο Facebook για να έχουν μια αυτόματα ενημερωμένη κατάσταση στα θέματα.

Η παροχή αυτής της εφαρμογής είναι μια άλλη προσπάθεια του Facebook να επισκιάσει τον ειδικό εφήμερο μηνύματα Snapchat, ο οποίος για άλλη μια φορά βρίσκεται σε ένα κύμα ανάπτυξης χρηστών και ο οποίος εμφανίζεται ως η εφαρμογή για επικοινωνεί με τους «πραγματικούς φίλους» του.

Λήψη νημάτων από το Play Store

Κατεβάστε νήματα στο APK Mirror

Πηγή: Mashable