Το Instagram δοκιμάζει την ενσωμάτωση του Facebook Messenger στο σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Instagram διεξάγει την πρώτη δημόσια δοκιμή σε μέγεθος για να ενοποιήσει τα μηνύματά του με το Facebook Messenger. Αρκετοί χρήστες ανέφεραν για αρκετές ώρες ότι μια νέα επιλογή εμφανίζεται στην εφαρμογή τους.

Πίστωση: Luke van Zyl μέσω Unsplash

Αρκετοί χρήστες έχουν αναφέρει για μερικές ώρες την εμφάνιση μιας νέας επιλογής στο Instagram. Αυτό τους προσφέρει στο iΕνσωματώστε τα μηνύματα Instagram και Facebook Messenger στον λογαριασμό τους. Το Instagram επιβεβαίωσε τη δοκιμή μετά τα πρώτα σχόλια. Το κοινωνικό δίκτυο τονίζει ότι αυτό δεν αποτελεί προοίμιο για άμεση παγκόσμια ανάπτυξη.

Το Facebook πρέπει ακόμη να πραγματοποιήσει πολλές δοκιμές βεβαιωθείτε ότι η ενσωμάτωση δεν ενέχει κίνδυνο ασφαλείας. Η ενοποίηση των εφαρμογών Facebook ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ τους είναι μια υπόσχεση που χρονολογείται από το 2019. Ο Mark Zuckerberg δήλωσε στο περιθώριο της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων του ομίλου ότι αυτή η ενοποίηση θα πραγματοποιηθεί το πολύ το 2020 ή το 2021. αργά.

Για να “πουλήσει” καλύτερα την απόφασή του στους μετόχους, ο επιχειρηματίας είχε προτείνει πολλά πλεονεκτήματα της ενοποίησης. Ειδικότερα, όσον αφορά την ασφάλεια και το απόρρητο, η άφιξη της πραγματικής κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο ανεξάρτητα από την εφαρμογή που χρησιμοποιείται από τον παραλήπτη και τον αποστολέα. Το πρόβλημα είναι ότι η αμερικανική ρυθμιστική αρχή απέχει πολύ από το να το ακούει με αυτόν τον τρόπο. Επειδή η πραγματικότητα είναι αυτό Το Facebook θα έχει το μονοπώλιο μιας νέας υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων με περισσότερους από 2 δισεκατομμύρια χρήστες.

Διαβάστε επίσης: Το Facebook κάνει τη διαγραφή παλαιών ανεπιθύμητων αναρτήσεων πιο γρήγορα και ευκολότερα

Έτσι, η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των ΗΠΑ ερευνά για να διαπιστώσει εάν αυτή η συγχώνευση δεν θα μπορούσε να ενισχύσει πολύ ισχυρά τη θέση της στην αγορά ταχυμεταφορών. Όπως μπορούμε να δούμε, οι περιορισμοί για το Facebook δεν είναι μόνο τεχνικοί και η ομάδα χρειάζεται τώρα τη ρυθμιστική αρχή να εκφέρει τη γνώμη της. Πιθανότατα είναι μόνο θέμα χρόνου. Τόσο αμφιλεγόμενο όσο οι ενέργειες του Facebook, είναι σπάνιο για την αμερικανική ρυθμιστική αρχή να λάβει μια δυσμενή απόφαση για οντότητες των οποίων η απόκτηση έχει ήδη επικυρωθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πηγή: HDBlog