Το Instagram για Windows 10 Mobile ενημερώνεται με υποστήριξη Continuum

Το Instagram για Windows 10 Mobile ενημερώνεται με υποστήριξη Continuum

Η επίσημη εφαρμογή του Instagram για Windows 10 Mobile λαμβάνει μια νέα ενημέρωση λογισμικού αυτές τις ώρες. Αυτό είναι ειδικά το έκδοση 8.534.18899.0, του οποίου το διακριτικό στοιχείο είναι αναμφίβολα η υποστήριξη για λειτουργικότητα Συνεχής από τη Microsoft. Η επίσημη λίστα σχετικά με τις αλλαγές που εφαρμόζει η εταιρεία που ελέγχεται από το Facebook είναι μάλλον στενή, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά σχόλια που κυνηγήθηκαν αυτές τις ώρες από τους ιδιοκτήτες των Windows 10 Mobile smartphone.

ο changelog διατυπώνει σε τέσσερα βασικά σημεία τα νέα της ενημέρωσης του Ίνσταγκραμ για smartphone εξοπλισμένα με την κινητή έκδοση του λειτουργικού συστήματος Microsoft:

  • Προστέθηκε υποστήριξη για Continuum
  • Προσαρμογή στα πλήκτρα αφής
  • Τα βίντεο μπορούν να προβληθούν στον πίνακα ανακοινώσεων
  • Ταχύτερο άνοιγμα

Προσθήκη συνεχούς λειτουργίας Instagram για Windows 10 Mobile Ωστόσο, είναι ένα σημαντικό βήμα: οι συσκευές που μπορούν να υποστηρίξουν αυτήν τη δυνατότητα – παρεμπιπτόντως οι νέες ναυαρχίδα Microsoft, Lumia 950 και 950XL, καθώς και το Acer Jade Primo και το HP Elite X3 – μπορούν επομένως να συνδεθούν σε μια οθόνη για να δείτε και να αλληλεπιδράσετε με τις διάφορες φωτογραφίες που δημοσιεύουν οι χρήστες. Δεν υπάρχει ακόμα εργασία βελτιστοποίησης, αλλά η πορεία που ακολουθούν οι προγραμματιστές είναι η σωστή. Η νέα ενημέρωση λογισμικού θα σας επιτρέψει επίσης να αποκρύψετε εντελώς το μπάρα πλοήγησης, ενώ υπάρχουν διορθώσεις σε ορισμένες στρεβλώσεις που εμφανίστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες.

Όπως αναφέρεται από το συντακτικό προσωπικό του Windows Central, η τελευταία ενημέρωση από Instagram για Windows 10 Mobile φαίνεται να έχει φέρει κάποια οφέλη στο φόρτωση εφαρμογής: η εντύπωση, σύμφωνα με τον συντάκτη, είναι ότι το φωτογραφικό κοινωνικό δίκτυο ανοίγει γρηγορότερα στο Lumia 950 XL, μειώνοντας κατά συνέπεια την καθυστέρηση που προκλήθηκε από την πρώτη έναρξη της εφαρμογής.

Ίνσταγκραμ Συνεπώς συνεχίζει να βελτιώνει τις δυνατότητές του Windows 10 για κινητά, αφού αγκάλιασε επίσημα τη γραφική αναδιαμόρφωση των ομολόγων Android και iOS. Η αναβάθμιση στην έκδοση 8.534.18899.0 διανέμεται και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το Windows Store.

Δρόμος