Το Instagram αφήνει μόνιμα τα Windows 10 Mobile

Το Instagram αφήνει μόνιμα τα Windows 10 Mobile

Windows 10 για κινητά, ένα λειτουργικό σύστημα αφιερωμένο σε smartphone που αναπτύχθηκε από τη Microsoft, δεν κατάφερε ποτέ να συμβαδίσει Android και iOS, σίγουρα πολύ πιο εκτιμημένο και χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο. Η ίδια η αμερικανική εταιρεία ποτέ δεν πίστευε πραγματικά στο έργο και κατέληξε να την εγκαταλείπει μετά από λίγα χρόνια. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι προφανώς η σπάνια παρουσία συμβατών εφαρμογών και ως εκ τούτου υπάρχει στο ψηφιακό κατάστημα. Ωστόσο, μεταξύ των υπηρεσιών που έδωσαν ακόμη την ευκαιρία στο λειτουργικό σύστημα ήταν Ίνσταγκραμ, η οποία ωστόσο αποφάσισε να εξαλείψει οριστικά την υποστήριξή της.

Το Instagram αποχαιρετά τα Windows 10 Mobile

Στην πραγματικότητα, μια ενημέρωση του Microsoft Store που καθιστά την εφαρμογή συμβατή με συστήματα x86. Αυτό σημαίνει ότι οι υπηρεσίες που προσφέρει το Instagram εξακολουθούν να μπορούν να χρησιμοποιηθούν, αλλά μόνο από υπολογιστή. Πολλοί προγραμματιστές λιγότερο γνωστών εφαρμογών αποφάσισαν να πάνε με τον ίδιο τρόπο, αλλά αυτή τη φορά είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα τα τελευταία χρόνια και αυτό θα μπορούσε να είναι μόνο η αρχή ενός συλλογικού αποχαιρετισμού από όλες τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες που επί του παρόντος αποφασίζουν να διατηρήσουν την υποστήριξη για τα Windows 10 Mobile.

Η επιλογή που έκανε η εταιρεία θα μπορούσε να αφορά τις πολλές αλλαγές που έχει πραγματοποιήσει η εφαρμογή την τελευταία περίοδο. Όπως πιθανώς πολλοί από εσάς έχετε παρατηρήσει, στην πραγματικότητα, καθημερινά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νέες λειτουργίες που απαιτούν υλικό και λογισμικό σε συνεχή εξέλιξη. Ωστόσο, η Microsoft δεν φαίνεται πρόθυμη να πραγματοποιήσει αναβάθμιση για αυτήν την πλατφόρμα η οποία ως εκ τούτου προορίζεται να πεθάνει.

ΠΗΓΗ: Αρένα τηλεφώνου