Το IKEA θα επιταχύνει την κυκλοφορία φθηνών συνδεδεμένων αντικειμένων

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το IKEA μόλις ανακοίνωσε μια ώθηση στα συνδεδεμένα του αντικείμενα – προϊόντα που απολαμβάνουν αυξανόμενη επιτυχία όπως οι λαμπτήρες Trådfri και τα ηχεία Symfonisk χάρη σε χαμηλότερη τιμή από τον ανταγωνισμό. Το Home Smart, το συνδεδεμένο οικιακό τμήμα του, διαθέτει πλέον μια ειδική μονάδα εντός του ομίλου – και το IKEA ανακοινώνει “Σημαντικές επενδύσεις” προορίζεται για “Επιτάχυνση της ανάπτυξης”.

Συντελεστές: IKEA + Phonandroid

Αφού κέρδισε τη θέση σε συνδεδεμένα αντικείμενα, το IKEA συνεχίζει τον μετασχηματισμό του: ο γίγαντας επίπλων μόλις ανακοίνωσε σε δελτίο τύπου ότι το συνδεδεμένο οικιακό τμήμα του, που ονομάζεται Home Smart, βρίσκεται στο επίκεντρο των επενδύσεων και τώρα απολαμβάνει ένα “Επιχειρηματική μονάδα” εντός του ομίλου IKEA. Ο παγκόσμιος ηγέτης στα έπιπλα επενδύει σε συνδεδεμένα αντικείμενα από το 2012 με κάποια επιτυχία. Μπορούμε να μιλήσουμε για το εύρος των συνδεδεμένων λαμπτήρων και της γέφυρας σύνδεσης Trådfri – εναλλακτικές λύσεις συμβατές με το οικοσύστημα λαμπτήρων Hue, αλλά για ένα κλάσμα της τιμής των προϊόντων Philips, από 9,99 €.

Το IKEA ανακοινώνει μια επιτάχυνση σε συνδεδεμένα αντικείμενα σε χαμηλές τιμές

Πιο πρόσφατα, το ΙΚΕΑ ξεκίνησε συνδεδεμένα ηχεία που ονομάζονται Symfonisk, αποτέλεσμα της συνεργασίας με τον κατασκευαστή εξοπλισμού ήχου Sonos. Το ΙΚΕΑ εξηγεί στην πραγματικότητα ότι θέλει “Συνεχίστε να προσφέρετε προϊόντα για μια καλύτερη ζωή στο σπίτι” και ” να εξερευνήσω ” γι’αυτό «Προϊόντα και λύσεις πέρα ​​από τα συμβατικά έπιπλα». Ο Peter van der Poel, Product Line and Sourcing Manager στο IKEA εξηγεί: «Αποφασίσαμε να επενδύσουμε σημαντικά στο Home Smart εντός του IKEA για να επιταχύνουμε την ανάπτυξη. Αυτή είναι η μεγαλύτερη νέα επιχειρηματική μονάδα που έχουμε δημιουργήσει από την έναρξη του IKEA Children ».

Διαβάστε επίσης: Η Ikea θα λανσάρει μια σειρά αξεσουάρ για παίκτες

Η εταιρεία εξηγεί ότι έχει καθιερώσει “Ισχυρές σχέσεις” με ψηφιακές εταιρείες “Μείζων” και επιβεβαιώνει “Να γίνει αναγνωρισμένος παίκτης στο συνδεδεμένο σπίτι και στον χώρο της καινοτομίας”. Ένα πλαίσιο που δικαιολογεί τώρα αύξηση των επενδύσεων. Το Home Smart θα συνεργάζεται τώρα με όλα τα άλλα τμήματα της ομάδας – και “Θα οδηγήσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό της σειράς IKEA” με “Αυξημένη ποικιλία έξυπνων προϊόντων για τον μεγαλύτερο αριθμό”. Και ο διαχειριστής Home Smart Björn Block καταλήγει: ” Αυτό είναι μόνο η αρχή “.

Πηγή: IKEA