Το Huawei P9 Lite λαμβάνει τις ενημερώσεις Μαρτίου

Το Huawei P9 Lite λαμβάνει τις ενημερώσεις Μαρτίου

Περίπου ένας μήνας έχει περάσει από την τελευταία ενημέρωση σχετικά με τα περιζήτητα Huawei P9 Lite, το smartphone Android μεσαίου / χαμηλού επιπέδου που εισέβαλε σε ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου και φυλλάδια των μεγαλύτερων αλυσίδων ηλεκτρονικών κατακτώντας υπέροχο κοινό χάρη στην απίστευτη τιμή.

Παρά το γεγονός ότι η συσκευή είναι πλέον μια ορισμένη ηλικία, το κινεζικό σπίτι διατηρεί το ενδιαφέρον του για ένα από τα προϊόντα που σίγουρα απέδωσε ιδιαίτερα στην οικονομική πλευρά.

Τις τελευταίες ώρες οι ιδιοκτήτες του Huawei P9 Lite έλαβαν το νέο έκδοση VNS-L31C432B407 το οποίο στο επίσημο changelog δεν περιλαμβάνει τίποτα άλλο από το Οι ενημερώσεις ασφαλείας Android ενημερώθηκαν τον Μάρτιο του 2018.

Δεν έχουν προστεθεί ειδήσεις λογισμικού, αλλά μόνο γενικές βελτιώσεις στο λειτουργικό σύστημα. Οι προγραμματιστές συνέχισαν να εργάζονται υπάρχουν σφάλματα, επιλύοντάς τα με την εφαρμογή αυτής της νέας ενημέρωσης.

Android5.2 “12 MP8 πυρήνες16 GB

Στο φύλλο δεδομένων Huawei P9 Lite 2017 θα βρούμε όλες τις δυνατότητες αυτής της συσκευής. Ξεκινώντας από την οθόνη, το Huawei P9 Lite 2017 διαθέτει πίνακα …

Η διανομή του νέου πακέτου βάρους περίπου 302 MB ξεκίνησε πριν από αρκετές ώρες για το i ΟΧΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ μοντέλα, Ωστόσο, είμαστε σίγουροι ότι τις επόμενες εβδομάδες ακόμη και οι επώνυμες συσκευές Vodafone, Wind, Tre και Tim θα αρχίσει να το λαμβάνει.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να αναγκάσετε την άφιξη του Ειδοποίηση OTA εκτελώντας μια χειροκίνητη αναζήτηση με φωνή Ενημερώσεις συστήματος υπάρχει στις ρυθμίσεις της συσκευής. Σε κάθε περίπτωση, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι είναι απολύτως σκόπιμο να κάνετε λήψη ενώ είστε συνδεδεμένοι σε ένα σταθερό δίκτυο Wi-Fi και με μπαταρία φορτισμένη πάνω από 75%.