Το Huawei P40 Pro θα έχει περισκοπική κάμερα με ζουμ 10x

Το Huawei P40 Pro θα έχει περισκοπική κάμερα με ζουμ 10x

Ας επιστρέψουμε για να μιλήσουμε για το Huawei P40 Pro, κορυφαίο smartphone που θα ξεκινήσει την ίδια περίοδο με τα Samsung Galaxy S11 και OnePlus 8. Αφού σας προσφέρουμε τις πρώτες φωτογραφικές αποδόσεις, επικοινωνούμε νέες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον φωτογραφικό της τομέα.

Νέες αναφορές δείχνουν ότι το Huawei P40 Pro μπορεί να έχει έναν νέο περισκοπικό τηλεφακό καλύτερο από αυτόν του Mate 30 Pro και εξοπλισμένο με οπτικό ζουμ έως 10x.

Σύμφωνα με το OnLeaks, οι μονάδες κάμερας είναι πολύ μεγάλες, υποδηλώνοντας μεγαλύτερες από τις κανονικές φωτογραφικές αισθητήρες. Η κύρια κάμερα θα μπορούσε να είναι εξοπλισμένη με τον αισθητήρα Sony IMX686 64 MP, σε συνδυασμό με κάμερα ευρείας γωνίας 20 MP και περισκοπική κάμερα με πολύ προηγμένο οπτικό ζουμ. Νέες αναφορές δείχνουν ότι αυτή η κάμερα ζουμ μπορεί να έχει επανασχεδιασμένο τηλεφακό φακό περισκόπιο ικανό να επιτύχει οπτικό ζουμ 10x.

Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης της έκθεσής του που υποδηλώνει τη νέα διαμόρφωση της κάμερας periscope:

Τηλεφακός φακός Huawei P40 Pro 10x

Επιπλέον, το Huawei P40 Pro φαίνεται να χρησιμοποιεί φακό 1G2P. Αυτό σημαίνει ότι η κάμερα διαθέτει 1 γυαλί και 2 πλαστικά στοιχεία. Τα περισσότερα smartphone διαθέτουν φακούς με 5 ή 6 πλαστικά στοιχεία, επομένως η ρύθμιση 1G2P θα αποτελούσε μια ενημέρωση, καθώς το γυαλί προσφέρει καλύτερη ευκρίνεια και είναι λιγότερο ευαίσθητο στις γρατζουνιές, αλλά από την άλλη πλευρά έχει πιο δύσκολο κόστος στη διαχείριση.

Είναι ενδιαφέρον ότι η προσέγγιση της Huawei για τηλεφακό έρχεται σε αντίθεση με τη Samsung για το Galaxy S11 +. Ενώ η Huawei χρησιμοποιεί μια επανασχεδιασμένη διαμόρφωση periscope, η Samsung επιλέγει έναν τηλεφακό υψηλής ανάλυσης 48MP.

ΔΡΟΜΟΣ