Το Huawei P40 θα παρουσιαστεί χωρίς υπηρεσίες Google τον Μάρτιο του 2020 στο Παρίσι

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 13 Ιανουαρίου 2020 στις 16 ώρες και 32 λεπτά

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τύπου στο Shenzhen, ο Richard Yu, Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei, μίλησε για την επερχόμενη κυκλοφορία του Huawei P40. Ακριβώς όπως το P30 που παρουσιάστηκε φέτος στο Παρίσι, ο διάδοχός του πρέπει επίσης να παρουσιαστεί στη γαλλική πρωτεύουσα.

Θα δανειστεί το P40 Pro το σχέδιό του από το P30 Pro ή υπάρχει κάτι πιο πρωτοποριακό;

ο P40 και P40 Pro θα παρουσιαστεί το πρώτο τρίμηνο του 2020, είναι πλέον βεβαιότητα. Ο Richard Yu αποκάλυψε ακόμη και ότι και οι δύο συσκευές θα παρουσιαστούν στο Παρίσι τον Μάρτιο του επόμενου έτους. Ως συνήθως, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας είναι γεμάτος επαίνους για τη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας. Εκτός από τις παραδοσιακές βελτιώσεις απόδοσης και την αυξημένη ποιότητα φωτογραφίας, ο Richard Yu υπόσχεται επίσης ένα νέο σχέδιο. Θα επωφεληθεί η συσκευή από τα ίδια καμπύλα άκρα με το Mate 30 Pro που δοκιμάσαμε πρόσφατα ή είναι κάτι άλλο εντελώς;

Διαβάστε επίσης: Huawei P40, το smartphone θα έχει γρήγορη φόρτιση 65W!

Ένα άλλο smartphone στερείται υπηρεσιών Google

Η νέα σειρά P40 θα επωφεληθεί από το Android 10 και το EMUI 10. Από την άλλη πλευρά, και όπως το Mate 30 Pro, τα Huawei P40 και P40 Pro δεν θα επωφεληθούν ούτε από το GMS (Google Mobile Services). Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να βρούμε το HMS (Huawei Mobile Services). Επομένως, θα είναι απαραίτητο να γίνει χωρίς εφαρμογές όπως οι Χάρτες Google ή το Gmail, αλλά και σχεδόν όλες οι εφαρμογές που βρίσκονται συνήθως στο Google Play Store, καθώς η ίδια δεν θα παρέχεται στο P40. Εάν η Huawei δεν καταφέρει να πείσει περισσότερους εκδότες μέχρι τότε, η εταιρεία έχει επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για να ωθήσει τους προγραμματιστές να κάνουν τις εφαρμογές τους συμβατές με το HMS. Τέλος, είναι πιθανό ότι η Huawei δεν κλειδώνει αρκετά την πόρτα: όπως ακριβώς και στο Mate 30 Pro, είναι πιθανό να είναι ένα τέχνασμα για την εγκατάσταση του GMS, αλλά θα είναι απαραίτητα απαραίτητο να βάλετε λίγο λάδι αγκώνας.

Τέλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος ήταν προσεκτικός για να διευκρινίσει ότι η διανομή των επόμενων P40 και P40 Pro θα ήταν αυτή τη φορά μέσω παραδοσιακών καναλιών (εμπόρους, χειριστές κ.λπ.). Δεν θα είναι απαραίτητη αυτή τη φορά να κάνετε παραγγελία μέσω του ιστότοπου Huawei για να αποκτήσετε τη νέα ναυαρχίδα, σε αντίθεση με αυτό που συμβαίνει αυτήν τη στιγμή με το Mate 30 Pro.