Το Huawei Mate X θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου σε 300.000 αντίτυπα

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 20 Οκτωβρίου 2019 στις 14 ώρες και 38 λεπτά

Το Huawei Mate X θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου στην Κίνα με απόθεμα που περιορίζεται σε 300.000 αντίτυπα. Όπως και η Samsung, η εταιρεία έχει κάνει αλλαγές στο πτυσσόμενο smartphone της και είναι έτοιμη να παρουσιάσει το νέο μοντέλο την επόμενη εβδομάδα με την έναρξη των προπαραγγελιών.

Ο Richard Yu, Διευθύνων Σύμβουλος του φορητού βραχίονα της Huawei, ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι το Huawei Mate X θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις, το πτυσσόμενο smartphone θα κυκλοφορήσει τελικά στις 23 Οκτωβρίου σύμφωνα με τον ιστότοπο HuaweiCentral. Ο κατασκευαστής θα πρέπει να διοργανώσει συνέδριο την επόμενη Τετάρτη και θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στο Mate X.

Huawei Mate X: θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου

Οι άλλες πληροφορίες που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το Mate X θα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένη ποιότητα: μόνο 300.000 αντίγραφα, έναντι 700.000 για το Galaxy Fold. Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στην Κίνα στις 23 Οκτωβρίου για διαθεσιμότητα στις αρχές Νοεμβρίου. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία διαθεσιμότητας στην Ευρώπη. Το συνέδριο της Huawei θα πρέπει επίσης να μας επιτρέψει να μάθουμε λίγο περισσότερα για τις αλλαγές που έγιναν στο Mate X, ειδικά όσον αφορά το σχεδιασμό, καθώς η τελική έκδοση είναι διαφορετική από αυτήν που παρουσιάστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στο MWC της Βαρκελώνης.

Το αναδιπλούμενο smartphone αναμενόταν αρχικά τον Ιούλιο του 2019, αλλά η Huawei είχε αναβάλει επιτέλους την κυκλοφορία της για να το βελτιώσει. Το τεχνικό φύλλο της συσκευής άλλαξε στο μεταξύ. Το Mate X έχει τώρα μια παραλλαγή με το Kirin 990 SoC. Είναι επίσης εξοπλισμένο με έναν τριπλό αισθητήρα φωτογραφιών του οποίου η διαμόρφωση είναι παρόμοια με αυτήν του Huawei P30 Pro. Η εταιρεία υπαινίχθηκε επίσης ότι θα προσφέρει δύο εκδόσεις του πτυσσόμενου smartphone: η μία με το Kirin 990 SoC και η άλλη με το Kirin 980, όπως ανακοινώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πηγή: Huawei Central