Το Huawei Mate 30 Pro προβάλλεται δημόσια για πρώτη φορά

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 2 Δεκεμβρίου 2019 στις 15 ώρες και 05 λεπτά

Το Huawei Mate 30 Pro εμφανίστηκε στο κοινό σε ένα μετρό στην Κίνα. Το smartphone υποβλήθηκε σαφώς σε δοκιμές δικτύου. Είναι η πρώτη φορά που έχουμε δει μια πραγματική φωτογραφία του Mate 30 Pro. Ο σχεδιασμός αντιστοιχεί με κάθε τρόπο στις προηγούμενες διαρροές, ιδίως με μια μεγάλη εγκοπή στο επάνω μέρος της συσκευής καθώς και μια καμπύλη οθόνη στις άκρες.

Το Huawei P30 Pro θα κυκλοφορήσει φέτος και σε Android. Το μελλοντικό high-end του κινεζικού κατασκευαστή συνεχίζει να συζητάται καθώς πλησιάζουμε στην επίσημη του. Η τελευταία διαρροή μας επιτρέπει να ανακαλύψουμε την πρώτη φωτογραφία του smartphone. ο Το Huawei Mate 30 Pro εντοπίστηκε σε ένα μετρό στην Κίνα, μαζί με δύο άλλα smartphone. Σύμφωνα με τη διαρροή Slashleak, η συσκευή υποβλήθηκε σε δοκιμές δικτύου και συνοδεύτηκε από δύο άλλα μοντέλα, όπως φαίνεται στις διαρροές φωτογραφιών.

Huawei Mate 30 Pro: πρώτες φωτογραφίες του smartphone σε κίνηση

Το Huawei Mate 30 Pro είναι εύκολα αναγνωρίσιμο στις φωτογραφίες από προηγούμενες διαρροές προστατευτικών οθόνης. Στα αριστερά στις εικόνες στο τέλος του άρθρου, βλέπουμε ένα smartphone με καμπύλες άκρες που έχει μια μεγάλη εγκοπή στο πάνω μέρος του πίνακα. Πρόκειται για αυτό το μοντέλο που προστατεύεται από ένα άκαμπτο κέλυφος. Δίπλα του, βλέπουμε δύο άλλα smartphone, το Mate 20 X αλλά και ένα δεύτερο Mate 30 Pro λίγο λιγότερο ορατό, στην κορυφή και στα δεξιά. Η οθόνη κλήσης που εμφανίζεται σε smartphone επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που η ομάδα που είδε στις εικόνες πραγματοποίησε δοκιμές δικτύου.

Έχουμε τώρα μια σχεδόν ολοκληρωμένη επισκόπηση του σχεδιασμού της συσκευής. Πράγματι, οι εικόνες μας είχαν ήδη επιτρέψει να ανακαλύψουμε το πίσω μέρος του Huawei P30 Pro με τους τέσσερις αισθητήρες φωτογραφιών του τοποθετημένους γύρω από έναν κύκλο. Ως συνήθως, η επίσημη έκδοση του smartphone αναμένεται το φθινόπωρο. Θα συνοδεύεται από το τυπικό Mate 30 και πιθανώς ένα Mate 30 X.

Huawei mate 30 pro

Πηγή: Slashleak