Το Huawei Mate 30 Pro θα έχει 2 αισθητήρες 40 MP, ένα πρώτο!

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 2 Δεκεμβρίου 2019 στις 15 ώρες 06 λεπτά

Το Huawei Mate 30 Pro συνεχίζει να συζητείται. Λίγες μέρες μετά την παρατήρηση μιας δημόσιας εμφάνισης, ήρθε μια διαρροή για να σηκωθεί το πέπλο στο φερόμενο τεχνικό φύλλο του τετραπλού πίσω αισθητήρα φωτογραφιών του smartphone. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο κινέζος κατασκευαστής αποφάσισε να βγει στη φωτογραφία. Παίρνουμε αποθέματα.

Στις 31 Ιουλίου, μια διαρροή με το όνομα Teme κυκλοφόρησε νέες πληροφορίες σχετικά με το τετραπλός αισθητήρας φωτογραφιών που θα εξοπλίσει το Mate 30 Pro. Προφανώς σας προσκαλούμε να λάβετε αυτά τα δεδομένα με έναν κόκκο αλατιού. Ωστόσο, αυτά τα χαρακτηριστικά φαίνονται αξιόπιστα. Το Ice Universe, ένα διάσημο διαρροή, έριξε επίσης ένα smartphone με το ίδιο σετ αρκετές ημέρες νωρίτερα.

Διαβάστε επίσης: Το Huawei Mate 30 Pro έκανε προεπισκόπηση δημόσια για πρώτη φορά

Huawei Mate 30 Pro: αισθητήρας 2 x 40 MP, 8MP και ToF;

Σύμφωνα με τη διαρροή, η κάμερα του Mate 30 Pro θα αποτελείται απόμια μονάδα 40 MP f / 1.6 ή f / 1.4, μια μονάδα 40 MP f / 1.7 και έναν αισθητήρα telefoto 3MP 8MP με ζουμ X5. Δεν είναι μόνο αυτό. Για το Ice Universe, η συσκευή θα συνοδεύεται επίσης από έναν αισθητήρα ToF (Ωρα πτήσης) με σκοπό τη μέτρηση της απόστασης και του βάθους του πεδίου. Αυτός ο τύπος αισθητήρα σάς επιτρέπει να προσθέσετε θάμπωμα φόντου σε πορτρέτα. Από την πλευρά του, η Teme δεν αναφέρει έναν 4ο αισθητήρα.

Σύμφωνα με τη διαρροή, το Mate 30 Pro θα είχε επομένως δύο βασικοί αισθητήρες φωτογραφιών. Σημειώστε ότι το Mate 20 Pro ήταν ήδη εξοπλισμένο με κύριο αισθητήρα 40 MP και τρίτη μονάδα 8 MP. Είναι επομένως μια αξιόπιστη και ουσιαστική εξέλιξη. Ως υπενθύμιση, η Huawei θα παρουσιάσει το Mate 30 Pro αργότερα αυτό το φθινόπωρο παρά τις κυρώσεις από την κυβέρνηση Trump. Θα σας πούμε περισσότερα το συντομότερο δυνατό.