Το Huawei Mate 30 Pro αποκαλύπτεται, η σκοτεινή λειτουργία του Gmail, το Arcep απειλεί το Orange, η ανακεφαλαίωση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Huawei Mate 30 Pro δεν κρατά πια κανένα μυστικό για εμάς λίγες εβδομάδες πριν από την επίσημη παρουσίαση, η Google αναπτύσσει τη σκοτεινή λειτουργία του Gmail στο Android 10, ο Arcep απειλεί να διαλύσει το Orange… Καταγράφουμε τα χθεσινά νέα .

Πολύ απασχολημένος ανακαλύπτοντας τις καινοτομίες του καταλόγου Netflix (συμπεριλαμβανομένης της εξαιρετικής σεζόν 2 του Elite) δεν έχετε βρει το χρόνο να ακολουθήσετε τις ειδήσεις μαζί μας. Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, σας λέμε ότι χάσατε.

Huawei Mate 30 Pro: το πλήρες τεχνικό φύλλο διέρρευσε

Το Mate 30 Pro θα εξαλειφθεί από μια οθόνη AMOLED FHD + 6,6 ή 6,8 ιντσών. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το smartphone τροφοδοτείται από το Kirin 990 SoC σε συνδυασμό με 8 GB μνήμης RAM. Η αυτονομία έχει ανατεθεί σε μια επιβλητική μπαταρία 4500 mAh συμβατή με γρήγορη φόρτιση 40W. Το Mate 30 ξεχωρίζει κυρίως για τον τετραπλό οπίσθιο αισθητήρα φωτογραφιών που αποτελείται από δύο αισθητήρες 40 Mp. Ως υπενθύμιση, η Huawei θα παρουσιάσει το Mate 30 και το Mate 30 Pro στις 19 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε: το τεχνικό φύλλο του Huawei Mate 30 Pro

Gmail: η σκοτεινή λειτουργία φτάνει στο Android 10, κατεβάστε το APK

Η Google άρχισε επιτέλους να κυκλοφορεί σκοτεινή λειτουργία στο Gmail. Μόνο οι χρήστες που χρησιμοποιούν το Android 10 φαίνεται να επηρεάζονται αυτήν τη στιγμή. Προς το παρόν, η λειτουργία προορίζεται για τα Google Pixels. Η επιλογή είναι ενεργοποιημένη από την πλευρά του διακομιστή. Όταν είναι διαθέσιμο, μπορεί να ενεργοποιηθεί στις Γενικές ρυθμίσεις Gmail. Ένα μενού Θέμα εμφανίζεται στην πρώτη θέση στις επιλογές. Για να το εκμεταλλευτείτε τώρα, κατεβάστε το APK του Gmail.

Διαβάστε: Το Gmail λαμβάνει τελικά το σκοτεινό θέμα στο Android 10

Το πορτοκάλι θα μπορούσε να κοπεί στα μισά, απειλεί τον Arcep

Η Orange θα μπορούσε να αναγκαστεί να δει τις δραστηριότητες του δικτύου να διαλύονται από την υπόλοιπη ομάδα, προειδοποιεί ο Sebastien Soriano, πρόεδρος του Arcep. Ο ηγέτης δεν εκτίμησε ότι ο κατεστημένος χειριστής υπέβαλε ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας ζήτημα προτεραιότητας για τη συνταγματικότητα (QPC), σκοπός του οποίου είναι να αμφισβητήσει την εξουσία κυρώσεων του Arcep για τις τηλεπικοινωνίες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Orange δεν το κάνει “Μέτρησε όλες τις συνέπειες” αυτής της πράξης που επιτίθεται “Γενικότερα, το γαλλικό μοντέλο ρύθμισης”. Ο Sébastien Soriano εξηγεί ότι εάν η δύναμη του Arcep εξαφανιζόταν, θα ήταν επίσης άσχημα νέα για τον Orange, καθώς το κράτος δεν θα είχε άλλη επιλογή από το να εγκρίνει έναν πιο κακόβουλο κανονισμό. Ο διευθυντής παίρνει το παράδειγμα του βρετανικού χειριστή BT, το οποίο “Τα αγγλικά αποφάσισαν να κόψουν στα μισά”, με Openreach από τη μία πλευρά για υποδομές δικτύου και LV από την άλλη για λειτουργία.

Διαβάστε: Το πορτοκάλι θα μπορούσε να καταλήξει στα μισά, σύμφωνα με τον Arcep