Το Huawei Mate 30 μπορεί να εγκαταστήσει το Play Store, το PS5 είναι πιο οικολογικό από το PS4, η ταχύτερη δοκιμή του iPhone 11 Pro, η ανακεφαλαίωση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Huawei Mate 30 μπορεί επιτέλους να εγκαταστήσει τις εφαρμογές Play Store και Google, η Sony διασφαλίζει ότι το PS5 είναι λιγότερο πεινασμένο από το PS4, μια ταχύτερη δοκιμή του iPhone 11 Pro αποκαλύπτει τη δύναμή της … Αξιολογούμε τα νέα εχθές.

Πολύ απασχολημένος με την ανακάλυψη των καινοτομιών του καταλόγου Netflix, δεν έχετε βρει το χρόνο να ακολουθήσετε τις ειδήσεις μαζί μας. Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, θα σας πούμε όλα όσα έχετε χάσει στην καθημερινή μας ανακεφαλαίωση.

Huawei Mate 30: Η εγκατάσταση του Google Play Store διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά

Η Huawei αφού αποφάσισε να μην ξεκλειδώσει το bootloader του Mate 30, αρχικά φάνηκε αδύνατο να εγκατασταθεί το Play Store απουσία του επιπέδου συστήματος Google Mobile Services. Τελικά, οι πρώτοι δοκιμαστές smartphone βρήκαν μια λύση. Απλώς πρέπει να μεταβείτε στον κινεζικό ιστότοπο lzplay.net για να ανακτήσετε τα αρχεία APK που είναι απαραίτητα για την εγκατάσταση του Google Services Framework. Δεν χρειάζεται λοιπόν να ξεκλειδώσετε το bootloader. Είναι επομένως δυνατό να μετατρέψετε το Mate 30 σε ένα «κανονικό» smartphone Android, συμπεριλαμβανομένου του Play Store.

Διαβάστε: Huawei Mate 30 – πώς να εγκαταστήσετε το Play Store σε 10 λεπτά;

Το PS5 χρησιμοποιεί λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια από το PS4, ανακοινώνει η Sony

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω ότι η επόμενη γενιά κονσόλων PlayStation θα περιλαμβάνει τη δυνατότητα αναστολής του παιχνιδιού με πολύ χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας από το PS4” λέει ο Jim Ryan, Διευθύνων Σύμβουλος της Sony Interactive Entertainment. Αυτή είναι μια επιλογή απενεργοποιημένη από προεπιλογή στη μελλοντική κονσόλα. “Εάν μόνο ένα εκατομμύριο χρήστες ενεργοποιήσουν αυτήν τη λειτουργία, θα εξοικονομούσε το ισοδύναμο της μέσης κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας 1.000 αμερικανικών νοικοκυριών” εκτιμά την ιαπωνική εταιρεία.

Διαβάστε: Το PS5 θα σπαταλήσει λιγότερη ισχύ από το PS4 σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας, υπόσχεται η Sony

Ταχύτητα δοκιμής iPhone 11 Pro: το iPhone XS είναι πολύ πιο γρήγορο από το νέο iPhone

YouTuber Everything Apple Pro πραγματοποίησε μια ταχύτερη δοκιμή για τη μέτρηση της απόδοσης του iPhone 11 Pro σε σύγκριση με το iPhone XS αλλά και με το iPhone X. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το iPhone X που κυκλοφόρησε το 2017 αφήνεται πίσω από τους διαδόχους του. Ενάντια σε όλες τις προσδοκίες, το iPhone 11 Pro όμως χτυπήθηκε από το iPhone XS, το οποίο χρειάστηκε 28 δευτερόλεπτα λιγότερο για να ξεκινήσει μια σειρά εφαρμογών. Είναι ένα μυστήριο γνωρίζοντας ότι το τσιπ Apple A13 λέγεται ότι είναι 20% πιο ισχυρό από το A12 SoC στο iPhone XS.

Διαβάστε: Το iPhone 11 Pro είναι πιο αργό από το iPhone XS