Το Huawei Mate 30 κινδυνεύει να απομακρυνθεί από ορισμένα γαλλικά καταστήματα

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 5 Μαρτίου 2020 στις 16 ώρες 00 λεπτά

Την επόμενη Πέμπτη, η Huawei θα παρουσιάσει την ολοκαίνουργια ναυαρχίδα της, τα Mate 30 και Mate 30 Pro. Εάν όλα τα μάτια είναι στραμμένα στα νέα χαρακτηριστικά του, ορισμένα μπορεί ωστόσο να είναι απογοητευμένα όταν μαθαίνουν ότι το smartphone θα μπορούσε να απαγορευτεί από ορισμένες γαλλικές μάρκες.

Απόδοση πίστωσης εικόνας: Techgarage και Ben Geskin

Λίγες μέρες πριν από την κυκλοφορία των Huawei Mate 30 και Mate 30 Pro, οι δύο συσκευές δεν έχουν σχεδόν τίποτα να κρύψουν. Συναρπαστικό χρησιμοποιώντας ένα Kirin 990, που διαθέτει τετραπλή πίσω φωτογραφία και απολαμβάνει ένα σχέδιο με υπερ στρογγυλεμένες άκρες. Από την άλλη πλευρά, εάν πιστεύουμε ότι μια διαρροή φωτογραφία της συσκευής εκτελείται, φαίνεται ότι η συσκευή θα διαθέτει μια καθαρή έκδοση του Android, χωρίς καρέ, αλλά πάνω απ ‘όλα χωρίς καμία εφαρμογή Google. Τι ενθουσιάζει τα καταστήματα, τα οποία δεν θα βλέπουν πολύ καλά το γεγονός της εμπορίας της συσκευής.

Το Huawei Mate 30 θα στερηθεί ορισμένα ράφια στη Γαλλία

Οι πληροφορίες προέρχονται από τον ιστότοπο Λε Φίγκαρο. Σύμφωνα με αυτόν, Οι Γάλλοι διανομείς θα είχαν πολλές κρατήσεις ως προς την εμπορία ενός smartphone εξοπλισμένου με λειτουργικό σύστημα στην πιο βασική του έκδοση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λιανοπωλητές ανησυχούσαν ότι οι χρήστες θα επέστρεφαν τη νέα τους συσκευή επειδή δεν μπορούν να εγκαταστήσουν καμία εφαρμογή. Ως εκ τούτου, θυμηθείτε ότι το Mate 30 πρέπει να είναι χωρίς την εφαρμογή Google Play Store, που παρέχει πρόσβαση σε έναν κατάλογο με πάνω από ένα εκατομμύριο εφαρμογές. Εάν μιλάμε για ένα APK που πρέπει να εγκατασταθεί ξεχωριστά, αυτό μπορεί ακόμα να αποβάλει τους πιο διαλυτικούς χρήστες. Ως εκ τούτου, ένα ρίσκο που οι διανομείς θα ήθελαν να αποφύγουν.

Θα πρέπει να περιμένουμε έως τις 19 Σεπτεμβρίου για να μάθουμε τι βρίσκεται πίσω από το λειτουργικό σύστημα των Mate 30 και Mate 30 Pro. Θα καταφέρει η Huawei να βρει συμφωνία τελευταίας στιγμής με τη διοίκηση Trump, έτσι ώστε ο κατασκευαστής να στείλει μια πιο κλασική έκδοση εφαρμογών Android και Google; Ή θα βρει ένα τέχνασμα ώστε ο χρήστης να έχει την εντύπωση ότι καταλήγει σε μια τυπική έκδοση Android και έχει πρόσβαση στο Play Store με απόλυτη ηρεμία; Θα τα πούμε σε λίγες μέρες για να το μάθετε.

Πηγή: Le Figaro