Το Huawei Mate 30 αποκαλύπτεται σε εικόνες, το iPhone 11 Pro είναι επιτυχία, ο Arcep ασκεί πίεση στο Orange, Free και SFR, η ανακεφαλαίωση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Τα Huawei Mate 30, Mate 30 Pro, Mate 30 Lite και Porsche Design παρουσιάζονται σε μια χούφτα επίσημων εικόνων, το iPhone 11 Pro και το Pro Max είναι μια μεγάλη επιτυχία, η Arcep ειδοποιεί τους Orange, Free και SFR για το θέμα οπτικών ινών… Παραθέτουμε πρόσφατα νέα.

Πολύ απασχολημένος με την ανακάλυψη των καινοτομιών του καταλόγου Netflix (συμπεριλαμβανομένης της σεζόν 2 του Elite ή του Minhunter), δεν έχετε βρει τον χρόνο να ακολουθήσετε τις ειδήσεις μαζί μας. Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, σας λέμε ότι χάσατε.

Huawei Mate 30: Ανακαλύψτε τις επίσημες φωτογραφίες των 4 μοντέλων

Ο διάσημος leaker κινητής τηλεφωνίας Evan Blass δημοσίευσε μια χούφτα υψηλής ποιότητας εκδόσεις τύπου των Huawei Mate 30s στο Twitter. Το πρότυπο Mate 30 κληρονομεί την εγκοπή σε σχήμα δακρύων του Mate 20 και έναν τριπλό αισθητήρα φωτογραφίας Leica τοποθετημένο σε κύκλο. Από την πλευρά του, το Mate 30 Pro διακρίνεται από τον τετραπλό στρογγυλό αισθητήρα φωτογραφιών, τη μεγάλη εγκοπή και την οθόνη AMOLED με πολύ καμπύλες άκρες. Μπορούμε επίσης να δούμε το μοντέλο Porsche Design και την φθηνότερη παραλλαγή Lite.

Ανάγνωση: Ακολουθούν οι επίσημες εικόνες του Huawei Mate 30

iPhone 11 Pro και Pro Max: σκεφτείτε ξανά, πουλάνε σαν ζεστά κέικ

Τα iPhone 11 Pro και Pro Max πωλούνται πολύ καλά σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των προπαραγγελιών. Ο αναλυτής Ming Chi Kuo εξηγεί σε ένα σημείωμα προς τους επενδυτές, βάσει στοιχείων από τις τρεις πρώτες ημέρες της προπαραγγελίας, ότι η εκκίνηση ξεπερνά κατά πολύ τις προσδοκίες. Ο ειδικός επισημαίνει το κουτί των 11 Pro και Max στο iPhone 11, το οποίο ωστόσο είναι το φθηνότερο μοντέλο της χρονιάς.

Διαβάστε: Τα iPhone 11 Pro και Pro Max πωλούνται αρκετά καλά σύμφωνα με τις προπαραγγελίες 72 ώρες μετά το άνοιγμα

Οι Orange, Free και SFR δεν αναπτύσσουν το δίκτυό τους οπτικών ινών αρκετά γρήγορα, λέει ο Arcep

Οι Orange, Free και SFR έχουν εντοπιστεί από τον Arcep, ο οποίος τους κατηγορεί για την βραδύτητά τους στην ανάπτυξη δικτύων οπτικών ινών. Οι τρεις ISP πρέπει να συνδέσουν έναν ορισμένο αριθμό οπτικών σημείων συγκέντρωσης σε οπτικές ίνες “Εύλογες προθεσμίες”, δηλαδή μεταξύ δύο και πέντε ετών ανάλογα με τις τοπικές ιδιαιτερότητες. «Η Αρχή σημείωσε ότι για έναν ορισμένο αριθμό μονάδων συγκέντρωσης (PM) των φορέων Orange, SFR και Free Infrastructure που βρίσκονται σε λιγότερο πυκνές περιοχές και άνω των 5 ετών, παραμένουν πάρα πολλές κατοικίες ή εγκαταστάσεις για επαγγελματική χρήση. δεν μπορεί να συνδεθεί, χωρίς ικανοποιητική εξήγηση “ εξηγεί ο Arcep. Ο οργανισμός αντιμετωπίζει ειδικά το Orange για τη βραδύτητα της ανάπτυξής του. Ο χειριστής έχει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019 για να ανακτήσει εγκαίρως. Ο Οράντζ έχει υποσχεθεί να καλύψει τη διαφορά.

Διαβάστε: Το πορτοκαλί, το Free και το SFR δεν αναπτύσσουν οπτικές ίνες αρκετά γρήγορα, ο Arcep τις ενημερώνει