Το HTC U12 Plus έρχεται στα τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου

Το HTC U12 + είναι καθαρή ισχύ.  Επιβεβαιωμένες προδιαγραφές

Νέες φήμες από την Ταϊβάν το επιβεβαιώνουν HTC U12 Plus θα φτάσει επίσημα γύρω στα τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου. Το προϊόν θα μπορούσε να είναι η μόνη κορυφαία γκάμα της εταιρείας που έχει προγραμματιστεί για αυτό το 2018.

Τα πράγματα δεν πάνε καλά και ακόμη και με τη βοήθεια που έδωσε η Google για την εταιρεία της Ταϊβάν τα πράγματα πάνε άσχημα, πολύ άσχημα. Το Mobile World Congress 2018 και οι εβδομάδες μετά την εκδήλωση ήταν πρακτικά άδειες για την HTC που αποφάσισε να κλείσει σε έναν σκαντζόχοιρο.

Η ελπίδα είναι ότι κάτι θαυμάσιο θα βγει πραγματικά, γιατί παρά τα εξαιρετικά μοντέλα που κυκλοφόρησαν το 2017, τα οικονομικά του κατασκευαστή θα σταματήσουν αργά ή γρήγορα.

HTC U12 Plus μέσα σε ένα μήνα από σήμερα

HTC U12
HTC U12

Όλοι περιμένουμε να δούμε ένα πραγματικά εξαιρετικό προϊόν. Με το πιο πρόσφατο U11 Plus, η εταιρεία της Ταϊβάν έχει ακόμη δώσει τη δυνατότητα να δει τι μπορεί να βγάλει.

HTC U12 Plus Σε γενικές γραμμές θα πρέπει να συνεχίσει ακριβώς ως βάση αυτή η συσκευή, ωστόσο, θα εφαρμόσει αλλαγές όπου είναι απαραίτητο. Η οθόνη θα πρέπει να έχει μέγεθος περίπου 6 with με ανάλυση Q-HD +

Δεν υπάρχει αμφιβολία για το SoC, Qualcomm Snapdragon 845 με μνήμη RAM 6 GB για υποστήριξη ολόκληρου του συστήματος. Στη συνέχεια, η εσωτερική μνήμη ανέρχεται σε 64 GB έως και ένα μέγιστο (φανταστείτε) 128 GB.

Ελπίζουμε επίσης ότι η συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων έχει εφαρμοστεί μέσα στην οθόνη και ότι η μπαταρία είναι αρκετά μεγάλη ώστε να καλύπτει τουλάχιστον μια ολόκληρη ημέρα χρήσης. Ας περιμένουμε και να δούμε τι θα συμβεί.

Πηγή | Playfuldroid