Το Honor V9 Play θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου

Το Honor V9 Play θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου

Το Honor μόλις ανακοίνωσε, μέσω της επίσημης σελίδας του στο Weibo, ότι το Honor V9 Play θα φτάσει στις 6 Σεπτεμβρίου.

Αφού έγινε επίσημος τον Φεβρουάριο Τιμή V9, η κινεζική εταιρεία είναι τώρα έτοιμη να κυκλοφορήσει το νέο Τιμή Παίξτε V9, μια φθηνότερη παραλλαγή του τρέχοντος κορυφαίου εύρους. Στην Weibo, στην πραγματικότητα, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το smartphone θα παρουσιαστεί επίσημα στις 6 Σεπτεμβρίου στην Κίνα.

Όσον αφορά το smartphone, προς το παρόν δεν έχουμε πολλές πληροφορίες, αλλά χάρη στις εικόνες που εμφανίστηκαν πρόσφατα στο ΤΕΝΑΑ, ξέρουμε πώς θα είναι από αισθητική άποψη. Παίξτε Honor V9 Θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και θα ενσωματωθεί με έναν αισθητήρα για την ανίχνευση δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος.

Σύμφωνα με τον κινεζικό οργανισμό πιστοποίησης, η συσκευή θα τροφοδοτείται από ένα chipset HiSilicon Kirin 659 πλαισιώνεται από 4 γιγαμπάιτ μνήμης ΕΜΒΟΛΟ. Η πίσω κάμερα θα είναι 12 megapixel, ενώ το λειτουργικό σύστημα θα ενημερωθεί σε Android 7.0 Nougat.

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, το smartphone θα κοστίσει 1.500 CNY (περίπου 190 €). Για να γνωρίζετε το υπόλοιπο φύλλο δεδομένων αυτής της νέας συσκευής, η συνάντηση έχει οριστεί για τις 6 Σεπτεμβρίου.

Πηγή