Το Honor 10 δείχνει τον τολμηρό σχεδιασμό του

Ο προκάτοχος αυτού που θα μπορούσε να κληθεί Τιμή 10 παρουσιάστηκε τον Ιούνιο του περασμένου έτους, οπότε δεν θα ήταν έκπληξη αν κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων διαρρέονταν μερικές φωτογραφίες στο διαδίκτυο που υποδηλώνουν το σχεδιασμό του μια νέα συσκευή έρχεται σύντομα.

Τις τελευταίες ώρες, στην πραγματικότητα, οι πραγματικές εικόνες του διαδόχου του Honor 9 φαίνεται να έχουν διαρρεύσει πρώτη κορυφή της σειράς για να φέρει μαζί τους ένα εντελώς νέο στυλ για τη σειρά.

Ήδη τα ξαδέρφια Huawei P20, P20 Pro και P20 Lite έκαναν την είσοδό τους μπροστά στο ευρύ κοινό παρουσιάζοντας εξαιρετικά λεπτά πλαίσια, συντελεστής μορφής 18: 9 και η εμβληματική εγκοπή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στην πραγματικότητα, φαίνεται ότι το Honor 10 θα φτάσει επίσης σύντομα με το ίδια χαρακτηριστικά. Ακόμα κι αν οι εικόνες καλύπτονται από τη συσκευή μαύρο κουτί, η αδιαμφισβήτητη εγκοπή στο άνω άκρο της οθόνης.

Στο κάτω άκρο, ωστόσο, παρατηρούμε την παρουσία ενός κουμπί αφετηρίας που θα μπορούσε να ενσωματώσει το αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Εκεί πίσω κάλυμμα δυστυχώς είναι κρυμμένο, αλλά δεν είναι αρκετό για να κρύψει την κύρια φωτογραφική μονάδα που αποτελείται από δύο αισθητήρες που πλαισιώνονται από το FlashLED. Φαίνεται επίσης προφανές να πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι το υλικό με το οποίο θα κατασκευαστεί το πίσω πάνελ Honor 10 γυαλί ή μέταλλο.

Δυστυχώς, ωστόσο, στις εικόνες δεν υπάρχουν αναφορές σχετικά με το φύλλο τεχνικών δεδομένων προηγούμενες φήμες ισχυριστείτε ότι η νέα ναυαρχίδα του 2018 θα μπορούσε να φτάσει με μάρκες Kirin 970 πλαισιώνεται από παραλλαγές μνήμης που ξεκινούν από 4 GB μνήμης RAM και 64 GB εσωτερικής μνήμης.

Τη στιγμή αυτής της γραφής δεν είναι διαθέσιμα περισσότερες πληροφορίεςΩστόσο, είμαστε σίγουροι ότι θα είναι το ίδιο τις επόμενες εβδομάδες Κινέζικη εταιρεία να προτείνω κάτι.

ΠΗΓΗ: Gizmochina;